Bio Marjolein Koeman

behandelingen

Welkom bij: Bio Marjolein Koeman.

Ik ben Marjolein Koeman, levenslooppsycholoog. Deze vorm van positieve psychologie stimuleert de ontwikkeling van volwassenen. Op mijn 31ste ben ik begonnen met de studie psychologie. Omdat ik veel interesse heb in positieve psychologie heb ik deze richting gekozen. Daarvoor heb een brede werkervaring op diverse vlakken opgedaan.

In mijn gesprekken maak ik veel gebruik van Acceptance Commitment Therapy en effectieve gesprekstechnieken, zoals Motiverende Gespreksvoering

Mijn ervaring in de crisislijn van 113 zelfmoordpreventie en als telefonisch counselor heeft me gevormd als hulverlener. Momenteel heb ik een stage/werkervaringsplek in de diagnostiek. Ik ben een open, niet oordelend en respectvol persoon die van nature graag mensen helpt.

Door mijn analytische vaardigheden ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Vanwege de veelzijdigheid en de vele toepassingsmogelijkheden richt ik me op dit moment voornamelijk op het helpen van mensen door middel van ACT. De combinatie van lichamelijke en geestelijke spanningsverlichting is zeer effectief. Niels en ik samen zorgen voor een langdurige verlichting van spanning!

bel voor een afspraak
020 220 17 11