Bio Sonja Hasebos

Hoi ik ben Sonja Hasebos, ik wil je graag helpen met een goede gezondheid vanuit een holistische aanpak.

Orthomoleculair Sonja Hasebos

Sonja Hasebos,

Ik ben Sonja Hasebos, een betrokken en rustig persoon, geboren en getogen in Amsterdam. Eerder werkzaam als werkvoorbereider in de bouw en opzichter in de woningbouw. Daarna ecologie gaan studeren. Afgestudeerd ingenieur in de Bos- en Natuurbeheer, landschapsinrichting.

Maar altijd interesse gehad in voeding en complementaire zorg. In 2010 kreeg ik zelf gezondheidsklachten en ben ik me gaan verdiepen in orthomoleculaire voeding- en gezondheidsleer. De ecologie van ons eigen lichaam.

Inmiddels ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut en gewichts-consulente. Graag help ik u bij het behouden of verkrijgen van een goede gezondheid. Ik doe dat vanuit een integrale, holistische aanpak. Eventueel in samenwerking met therapeutische massage en/of een gesprek met onze psycholoog.

Mijn passie voor gezond en duurzaam leven, zowel fysiek als mentaal,  heeft mij gevormd als therapeut.  Ik maak gebruik van natuurlijke middelen, natuurlijke en biologische voeding, en bouwbiologische toepassingen.