BURN-OUT MASSAGE

Heb je last van een burn-out, dan kan een massage helpen om weer tot rust te komen. Bij Vitaal Welzijn in Amsterdam Noord werk ik samen met een psycholoog om jou weer terug in je lichaam te krijgen. Vaak zijn burn-out klachten een opstapeling van voorgaande gebeurtenissen. Hierdoor ontstaat er bovenmatig veel stress waardoor het lichaam geen fut meer heeft en de geest totaal geen zin meer heeft.

Bij Vitaal Welzijn hebben we de krachten gebundeld en zijn we samen gaan werken om Burn-out klachten aan te pakken met een massage en een gesprek met een psycholoog die ook inpandig is. Zo werken we aan twee fronten tegelijk om je van de klacht af te helpen.

Marjolein Koeman psycholoog(MSc)  werkt door middel van korte heldere sessies met jou om weer licht te zien aan het einde van de tunnel. Niels Brouwer massagetherapeut werkt aan het lichaam en zorgt dat opgebouwde spanning het lichaam kan verlaten door een massage.

Burn-out Amsterdam Noord

Burn-out massage holistische aanpak

Waarom klachten als een burn-out aan pakken op een holistische manier? Daar is een simpel antwoord op en dat is dat lichaam en geest één zijn. Een voorbeeld is dat als je je neerslachtig voelt je schouders hangen en je nergens energie voor hebt. Terwijl als je lekker voelt je zin hebt in het leven en je lichaam voelt bruisen van energie.

Een burn-out aanpakken met een massage kan zorgen dat de energie weer gaat stromen en je weer in verbinding komt met je innerlijke ik. Wat weer als voordeel heeft dat je geaard raakt en in verbinding staat met de wereld.

De gesprekken met Marjolein zijn open en transparant en geven een duidelijk, helder beeld. Zo kan er op een makkelijke manier contact gezocht worden met jezelf. Vaak ligt hier de sleutel tot een leuker maar ook luchtiger leven. Ernstige stress klachten zijn vaak een voorbode van een burn-out.

Daarom nodigen we iedereen uit om een klein beetje te investeren in jezelf. De energie die het kost weegt niet op tegen de tijd en het geld dat het kost.

Burn-out massage Amsterdam Noord

Psycholoog en Burn-out

Vaak hebben we een idee bij psycholoog van stoffige, saaie en taaie gesprekken. Bij Vitaal Welzijn pakken we dat helemaal anders aan. Marjolein voert haar gesprekken met een duidelijke missie en dat is jou verder helpen met je klacht. Daarvoor gebruikt ze de nieuwste inzichten en technieken om je snel van je klacht af te helpen.

Wil je weten wie Marjolein is klik dan hier

Een gesprek kan wel eens moeilijk zijn, maar als de hindernissen zijn afgebroken dan is er weer ruimte voor vernieuwing en inzichten die er eerst niet waren.

Door onze krachten zo te bundelen kunnen we een burn-out goed aanpakken met een massage en een gesprek. Bovendien is er nog een voordeel te behalen, door de combinatie van massage en gesprek tegelijk te boeken. Gesprekken met Marjolein worden deels vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Hierdoor krijg je een deel vergoed en de combinatie is ook aantrekkelijk geprijsd.

Voordelen op een rij

  • Geen wachttijd: je bent snel aan je behandeling toe
  • Bij ons ben je geen nummer maar we kijken naar de persoon
  • Samenwerking van lichaam en geest worden bevorderd door onze samenwerking
  • Vergoeding deels mogelijk als je aanvullend verzekerd bent
  • De praktijk zit op een supergoed bereikbare locatie in Amsterdam Noord
  • Deze combinatie van therapie is voor HSP’ers een must
Wil je meer informatie over de combinatie klik dan hier, Het is echt maatwerk en we gaan zorgvuldig te werk bij het maken van een passend pakket.

Ook is er onderzoek gedaan naar de werking van massage. klik hier om het wetenschappelijk onderzoek te lezen

Home