chakra massage Amsterdam noord

Wil je wel eens een energetische massage proberen? Dan adviseer ik een chakra massage in Amsterdam Noord. Deze massage geeft rust in het lichaam en herlaadt het lichaam met energie door gebruik te maken van massage technieken die energie weer laten vloeien. Door het openen van chakra’s die gesloten of uit balans zijn kan de levens energie weer gaan stromen. Deze massage is erop gericht om je te helpen “het wiel” of de chakra weer te laten draaien, zodat het weer levensenergie kan geven. Doordat ik me makkelijk kan openstellen voor iemand die op de massagetafel ligt kan ik me snel afstemmen op jouw energie. Hierdoor kan een chakra massage die ik in Amsterdam geef veel betekenen voor jou.

wat is een chakra massage

Een massage die energetische en holistische één zijn. Doordat chakra’s symbolen zijn van het universum en het lichamelijke van de mensen komen deze twee samen. Door dat er blokkades kunnen optreden in het chakra systeem kan er disbalans ontstaan. Door gebruik te maken van massage technieken die helpen om de energie weer te laten stromen en je weer terug in balans te brengen.


  • chakra-1 element: aarde        doel: funderen.
  • chakra-2 element: water        doel: beweging en verbondenheid
  • chakra 3 element: vuur          doel: transformatie
  • chakra 4 element: lucht          doel: liefde en evenwicht
  • chakra 5 element: geluid        doel: communicatie, creativiteit 
  • chakra 6 element: licht           doel: herkenen van patronen 
  • chakra 7 element: gedachte   doel: begrip

wie ben ik om je te helpen met een chakra massage in Amsterdam

Ik ben Niels en ik ben bezig met het volgen van een opleiding tot massage therapeut. Hier voor heb ik diversen los opleidingen gevolgd en daar was sportmassage een van. Om Goed het goed onder de knie te krijgen heb ik een heleboel mensen gemasseerd. Vaak kreeg ik te horen dat er wat met mijn handen was. Ze zijn zo warm en er lijkt wel energie uit te komen. Ik dacht dat kan helemaal niet en hoe zo energie?! Tot er mensen waren die zijden met die handen daar moet je wat mee doen. Het waren cliënten die al bezig waren met energetische behandelingen te geven aan andere. Maar toch ik was er niet van overtuigd dat ik er wat mee moest gaan doen. Tot dat ik voor mijn opleiding boeken ben gaan lezen over de filosofie en werking van chakra’s.Ik wam er achter door het lezen van de stof dat ik al een tijd bezig was met het onbewust helpen van