Chakra massage

Ben je energetische uit ballans dan kan een chakra massage je zeker helpen. Door gebruik te maken van een massage techniek die gericht is om ballans te brengen in het chakra systeem. En je weer terug te brengen in je lichaam. Na een chakra massage weer opgeladen en ontspannen de praktijk uit. Deze fijn ontspannende behandeling is er op gericht om jouw energetische systeem tot rust te brengen. Door deze massage wordt je weer verbonden met de aarde wat als heel erg prettige ervaren wordt.

Voordat ik begin met de massage bespreek ik met je waar je last van hebt. Aan de hand hier van ga ik aan het werk om de klacht aan te pakken. Daarnaast kunnen ook fysieke klachten ook zorgen voor klachten in het chakra systeem. Door zo wel het energetische systeem als een het fysieke systeem te werken is een diepe ontspanning vaak de uitkomst.

Deze massage is er opgericht om weer terug te komen in het lichaam door middel van meerdere massage technieken die ik geleerd heb:

  • Chakra massage
  • Holistic pulsing
  • Reiki massage
  • HSP massage

En de ervaring die ik opgedaan heb bij het verzorgen van een chakra massages ben ik inmiddels goed bedreven in het verzorgen van een massage die energetische is maar niet met alle toeters en bellen die er vaak bij gehaald worden. Zo krijg je een massage die bij precies bij jouw past. Ofwel een massage die ik ter plekken samen stel. Geen voor in geprogrammeerd massage, Maar maat werk en daar kom je voor naar een massage praktijk.

Chakra massage door Niels brouwer

Ik ben Niels Brouwer en ik verzorg van in mijn praktijk in Amsterdam Noord deze massage. Zoals gezegd ben ik helemaal down to eart. Maar ik ben er wel van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarden. Ik ben tijdens mijn opleiding in aanraking gekomen met de kracht van Reiki. Hierdoor ben ik me ook gaan verdiepen in de leer van de chakra’s. Door lezen van diversen boeken en het ondergaan en leren van de massage techniek ben ik ervan overtuigt geraakt dat je door deze massage negatieve energie kan doen verwijderen. En er plaats is voor heldere en nieuwe energie.

lees hier mijn verhaal over mijn spirituele reis die ik maak.