massage
keuzemenu

Ontspannende massages

Massage Amsterdam noord ontspanningsmassage
Lees meeer ontspanningsmassage

Relaxation Massage

Een fijn massage om spanning uit het lijf te laten gaan. Bijdeze behandeling zal de therapeut meerdere technieken gebruiken om spierknopen op te lossen om je zo totaal te laten ontspannen.

We hebben de keuzen uit 60, 90 en 120 minuten.   

Massagekeuzen menu deep-tissue massage
Lees over deep-tisseu

Deep-tissue

Deze bijzonder massage techniek is echt heel anders dan je gewent bent. Deze deep-tissue massage wordt geen olie gebruikt en werkt diep door op de fascia (bindweefsel) waar door er je diepe ontspanning ervaart.

Keuzen uit 60 en 90 minuten.

Zwangerschap massage
Lees over zwangerschapsmassage

Pregnancy massage

Deze fijne ontspannende massage brengt rust in je lichaam waardoor jij en je kindje samen kunnen ontspannen en tot rust komen. Samen met de therapeut stem je af wat jouw wensen zijn. 

*vanaf 12 weken

Keuzen uit 60 en 90 minuten.

Energetische Hoofdmassage
Lees over Energetische Hoofdmassage

Energetische Hoofdmassage

Ben je voortdurend aan het denken en kan je hier niet mee stoppen dan kan deze energetische massage dit laten stoppen. Ook bij hoofdpijnklachten kan deze massage een uitkomst bieden. Bespreek met de therapeut waar je blokkades ervaart zij helpt je graag verder.

Keuzen uit 60 minuten.

Scriptie over HSP en Massage
Lees meer over HSP Massage

HSP Massage

Ben je voortdurend overprikkeld waar door je geen energie meer hebt om de dag door te komen? Laat je ontspannen en aarden door deze massage die geven wordt door onze HSP massagetherapeut die weet wat je voelt en ervaart. 

Keuzen uit 60 en 90 minuten. *Deels vergoed

chakramassage
Lees meer over Chakra massage

Chakra massage

Voel je dat de energie niet doorstroomd door een blokkade of voel je dat je energie verliest maar je weet niet goed waaraan. Dan kan een energetische massage wellicht balans brengen zodat weer vol energie die de praktijk verlaat.  

Keuzen uit 60 en 90 minuten. *Deels vergoed

Complain
massages

Trigger-pointt massage
Lees meer over Trigger-point massage

Trigger-point massage

Heb je last van spierknoppen die maar niet weg willen gaan? Dan is deze stevige massage mogelijk de oplossing voor je probleem. Onverklaarbare klachten kunnen deels door trigger-point ontstaan en instant gehouden worden door deze trigger-points.

Keuzen uit 60 minuten. *Deels vergoed

Nek en schouder massage Amsterdam
Lees meer over Nek- schouder massage

Nek- schouder massage

Last van nek en schouders door een verkeerde werkhouding? Deze massage brengt weer ontspanning in nek en schouders door deze zo aan te pakken dat er snel verlichting is en je weer bewegingsvrijheid terug krijgt. Vaak is een behandeling al genoeg.

Duur 45 minuten *Deels vergoed

Transformational Cupping®

cupping
lees meer over Transformational Cupping®

Transformational Cupping®

Het is effectiever, intenser en wordt bereikt door diepgaande bewegingen met glazen cups. Wij gaan op zoek naar de verklevingen in jouw lichaam. Na deze behandeling voel je helemaal herboren. Onze therapeut kan je alles vertellen over deze behandeling. 

Massage Therapy

Massagetherapie
Lees meer over massagetherapie

Massage Therapy

Deze form van massage wordt deels vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Alle combinaties van klachtgerichte massage gebruikt de therapeut om je weer lichamelijk en geestelijk in ballans te brengen. Bespreek met de therapeut wat jouw klacht is zo dat er aangewerkt kan worden.

Keuzen uit 60 en 90 en 12o minuten. *Deels vergoed

Orthomoleculair

Psychologist

Kennismaking kosteloos