last minute massage

Bij massage Amsterdam noord hebben we nu ook een last minute massage. Boek je binnen 4 uur een massage dan profiteer je van deze aanbieding. Deze korting is geldig op alle massages en kan tijdens het boeken van een afspraak al meteen zichtbaar. Zo geniet iedereen van een fijn massage. En ik heb weer een gaat je minder in me agenda. De korting is -15% van de originele prijs.

Dus nu heb bij Massage Amsterdam Noord ook de voordelen zo als bij Treatwell waar je ook een leuke korting kan krijgen.

Het is niet zo goed koop als bij Groupon maar je krijgt wel een leuk voordeel!

last minute massage

last minute massage

s een last minut massage net zo uitgebreid als een massage met een normale prijs? Ja zeker van de kwaliteit van de behandeling is net zo goed als die zonder korting. E deze aanbieding geld op alle massages die ik aanbied op de website. Op een uitzondering na de therapeutische behandelingen vallen hier buiten.

Maar voor de geld het op de 60 of 90 minuten massages en geniet van de last minute massage aanbieding.

Studenten korting

Ben je student en wil je even helemaal tot rust komen? Geniet dan van een massage met studentenkorting in Amsterdam Noord. Je bent altijd maar bezig met het halen van goede cijfers en je hebt eigelijk nooit even tijd voor jezelf. Wat zou een rustmoment dan super welkom zijn. Even geen boeken of naar de uni. Echt even tijd voor jou om tot rust te komen door een super chille massage tegen een gereduceerd tarief voor studenten die in Amsterdam wonen of ergens anders vandaan komen.