SPORTMASSAGE Amsterdam noord

Heb je last van spierpijn of stijve spieren na een intensieve dag sporten? Of heb je juist lang in een houding gezeten tijdens je werk? Dan kan ik je helpen met sportmassage in Amsterdam noord. Deze klachten ontstaan vaak snel na een dag hard werken of ze sluipen juist heel langzaam in het lichaam. Voor je het door hebt kunnen afvalstoffen zich ophopen in spieren en pezen. Dit kan als gevolg hebben dat je minder snel herstelt van een inspanning. Door een sportmassage kunnen afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en kom je sneller tot de prestatie die je wilt leveren.

Je kent het vast wel als je eens over het randje bent gegaan met sporten of met een andere bezigheid: VERZURING! Melkzuur wat het branderige gevoel van spierpijn veroorzaakt. Deze stof wordt grotendeels verbruikt in het lichaam maar een klein deel blijft achter in de spieren en pezen, waardoor het prestaties negatief kan beïnvloeden. Met met sportmassage, die ik in Amsterdam noord verzorg, kan ik je helpen met veel voorkomende klachten:

  • Spierpijn / Spierklachten, sport- of niet sportgerelateerd
  • Prestatieverbetering, door een sportmassage aan te bieden die past bij jouw sport.
  • blessurepreventie door spieren los te masseren
  • Ik maak gebruik van meerdere soorten massage technieken ( Cupping/ Deep-tissue/ Fascial release )
  • Mijn eigen ervaring op het gebied van sport (zie mijn bio)

Sportmassage Amsterdam Noord

Een sportmassage in Amsterdam Noord

kan voor iedereen een goede aanvulling zijn op het onderhoud van het lichaam. Een voorbeeld hiervan is dat je wel eens op de fiets hebt gezeten en dat je vol tegen de wind in moet gaan of intensief bezig geweest te zijn met iets. Je lichaam maakt dan net als bij sporters melkzuur aan. Vaak merk je niet op dat je minder kracht hebt of dat dingen minder soepel gaan. Tot dat je eens een sportmassage in Amsterdam noord hebt genomen om je lichaam het brood nodige onderhoud te bieden wat het nodig heeft. Een voorbeeld hiervan is:

  • intensief werk/ zwaar lichamelijk werk
  • Kantoorwerk/ veel in dezelfde positie werken
  • Bediening/ veel lopen en tillen
  • in huis klussen/ in de tuin werken
  • Een stevigere massage willen dan een ontspanningsmassage

Zoals bij alle massages die ik aanbied van uit mijn praktijk in Amsterdam noord, staat veiligheid voorop. Voordat we gaan beginnen met de massage is er altijd een 5 minuten gesprek.  Hierin worden algemene vragen gesteld over je gezondheid en de mogelijke klacht of klachten die je hebt. Zo kan de massage veilig uitgevoerd worden. 

Veiligheid en kundigheid is een van de belangrijkste punten bij Vitaal-Welzijn. Ik ben een gediplomeerd sportmasseur daarnaast heb ik meerdere aanvullende cursussen gevolgd om mijn kennis te verbreden en op pijl te houden. Momenteel ben ik bezig met een 3 jarige HBO opleiding tot massage therapeut.
Ook ben ik lid van de VBAG en de RBCZ beroepsvereniging waarmee ik mijn kwaliteit en professionaliteit wil laten zien aan mijn cliënten.