Voetreflex
Amsterdam North

Kom tot rust en verwen jezelf met een heerlijke voetreflexmassage in Amsterdam Noord!

Als geaccrediteerd massagetherapeut, Niels Brouwer, bied ik in mijn praktijk een unieke ervaring aan waarbij je lichaam en geest door middel van een voetreflexmassage tot rust komt.

Door de combinatie van westerse en oosterse drukpuntmassage onder de voeten wordt het effect van de massage nog versterkt.

Een voetreflexmassage zorgt ook voor een heerlijke ontspanning in de voeten, waardoor klachten als overbelasting of vermoeide voeten de juiste aandacht krijgen. Een voetmassage is zo goed als pijnloos, maar voelt wel lekker stevig aan.

Als geaccrediteerd massagetherapeut weet je dat je als cliënt bij een goed geschoolde therapeut een massage krijgt die past bij jouw lichaam en wensen.

Voetreflex Amsterdam Noord

door Niels Brouwer

waarom voetreflexologie

Deze alternative geneeswijzen is gebaseerd op de drukpunten die onder onze voeten zitten en verbinding hebben met zenuwen die verbonden zijn met alles wat in ons lichaam aanwezig is. Een voorbeeld is het orgaansysteem door op drukpunten of reflexzones te stimuleren van de darmen kunnen positieve effecten hebben op de stoelgang. En in de darmen wordt 80% van het hormoon