Foto's van de verbouwing

Verbouwing van elzenhagenzingel 483

Op deze locatie gaan Vitaal-Welzijn haar deuren open medio mei 2020. Wij zijn gevestigd in een verzamelbedrijf waar reeds gevestigd is Yuan acupunctuur en Reveal My Style  waar u voor diverse soorten make up terecht kunt.

Hier staan een aantal foto’s vanaf het begin tot het einde hoe we begonnen zijn: van meten tot eindresultaat.

Het huren van de ruimte is begonnen met een oproep op een buurt app “Nextdoor”. Zo zijn we in contact gekomen met Yuan waar we de ruimte van huren. Eerst alles uit gemeten en met tape afgeplakt om te kijken of erin past wat we willen.

Nadat we het goed bekeken hebben kwam de volgende stap, het uitzoeken van bouwmaterialen: wat komt waar en hoe ga je zo klus aanpakken. Gelukkig zijn er div hulplijnen die we konden inzetten en zo hebben we op een gegeven moment de spullen besteld en laten leveren. We zijn de Bouwmaat in Amsterdam-Noord er nog steeds dankbaar voor dat alles zo snel geregeld en geleverd kon worden.

Ook hebben we dankbaar gebruik kunnen maken van de kennis en gereedschappen van een klusjesman die we goed kennen. Dankzij zijn vakkundige hulp hebben we in 4 lange dagen alle wanden geplaatst, geïsoleerd, de deuren en sponningen geplaatst en niet te vergeten een klein keukentje in elkaar gezet. We zijn je er nog dankbaar voor.

Nu dat de muren een laag stuc hebben mogen ontvangen ziet alles er weer een beetje anders eruit. Nu is het een kwestie van wachten tot de stuc droog is voordat we verder kunnen gaan met het proces. Het nieuwe project wat op stapel staat is het spuiten van de wanden met verf en het laten aanpassen van twee waterleidingen en een afvoer. Een spannend klusje dat door een loodgieter uitgevoerd gaat worden. Maar later meer daar over. Dit is een aanvullingen op ons blog die we bij houden

ontspanningsmassage vitaal-welzijn
Terug naar boven
Open chat
Hoe kunnen we u helpen?
Powered by