Hardlopen Amsterdam noord

Ben je net begonnen met hardlopen of ben je een echte pro. Wil je goed voor je lichaam zorgen dan kan massage het verschil maken. Hardlopen is zeker in Amsterdam noord een leuke hobby door de vele mooi loop routes. Wat maakt hardlopen nu zo leuk en toegankelijk voor iedereen. Je doet je schoenen aan en gaan.

Vaak vergeten mensen dat hardlopen echt een serieus sport is waar toch wel het nodige bij komt kijken dan hop die schoenen aan en gaan. Een goede voorbereiding en mogelijk een les krijgen van een ervaren hardloper is zeker aan te raden.

Waar me kan ik je helpen om nog meer plezier uit je nieuwe of bestaande hobby te halen. Door een massage aan te bieden die speciaal voor mensen die aan hardlopen in Amsterdam Noord. Ik heb mijn praktijk in Amsterdam Noord vlak bij een bekende atletiekbaan en het Buikslotermeerplein. 

Wat wordt er behandeld tijdens de massage: achterzijden benen (gluteus, hamstings, kuiten en voeten) Voorzijden been: quadriceps, patellapees en tibialis anterior. Spieren voel na de massage weer helemaal als nieuw. Ik loop op wolken hoor ik heel vaak!
Een massage duurt 60 minuten. (ben je student dan krijg je 10%)

helpt een massage?

Een massage kan je helpen met het soepel houden van de spieren en het zorgt er voor dat afval stoffen sneller het lichaam kunnen verlaten. Voordeel hier van is dat je sneller hersteld bent van een training. Maar daar door ook sneller kan gaan groeien door de positieve werking van een massage. Voeding stoffen die nodig zijn in de cellen/ spieren kunnen sneller worden opgenomen.  Afvalstoffen/ melkzuur worden door massage zo het lichaam uitgewerkt. 

Maar ook pezen waar spieren mee aan de boten vast zitten neem ik mee in de massage. Deze zijn vaak slecht doorbloed en kunnen hier door moeilijk afvalstoffen kwijt raken maar ook lastig aan bouwstoffen komen. 

Wil je meer plezier halen en langer zonder vervelenden klachten sporen? Neem dan eens in de 6 weken een hardloper massage in Amsterdam noord. Inmiddels heb ik een aantal mensen voor de marathon van Amsterdam geholpen met een massage. Voorkomen van blessures maar vooral om lekker te kunnen lopen.

Veel voorkomende klachten waar ik je mee kan helpen:

– Hamstring klachten 
– Achillespees klachten
– Kuiten klachten (zweepslag)
– Heup klachten.

Ook bied ik een massage aan die specifiek op klachten gericht is. klik dan HIER 

Maar ook voor een ontspannende massage om even de spanningen los te laten kan je bij mij te recht. Even helemaal niks kan zo lekker zijn.
Klik hier voor meer informatie.

Home –>