Holistische massage

holistische massage Amsterdam Noord

Laat het helende proces beginnen door een holistische massage in Amsterdam noord. Lichaam en geest komen weer samen. Door dit proces kan negatieve energie het lichaam verlaten. Ervaar hierdoor dat spanningen die opgeslagen waren plaats maken voor vernieuwde kracht.

Hoe werkt een holistische massage behandeling in Amsterdam noord

Vaak weet je zelf heel goed wat er speelt en waar de klacht zit. Daarmee hebben we een mooi startpunt voor de massage. Ik maak gebruik van massage technieken die zorgen dat je weer bewust wordt van je lichaam. Omdat je hierdoor weer in contact komt met jezelf werkt een Holistische massage erg goed bij veel klachten. Zoals:

  • Stress en burn-out
  • Slaapproblemen
  • Spanningen
  • Energetische problemen

Deze massage kan je zien als onderhoud van het lichaam. Het kunnen loslaten van gedachten tijdens de massage heeft een helende werking. Zo kan je zelfde de focus leggen op plekken waar spanning opgebouwd is. Samen gaan we na hoe we de spanning kunnen laten afnemen en weg kunnen nemen.

We zijn zo gewent dat alles zo snel gaat en dat we alles moeten. Met deze form van massagetherapie is het het doel om te aarden en zo het lichaam te ontdoen van negatieve energie. En weer op te laden door innerlijke rust die ontstaat door deze behandeling.