Heb je last van pijnlijke spieren of gewrichten? Dan kan een klachtgerichte massage in Amsterdam je zeker helpen. Door Holistisch te kijken naar de mensen kan er doelgericht gewerkt worden. Ik zet de kennis in die ik opgedaan heb door het volgen van diverse cursussen, door stage te lopen (nog steeds) bij prominente fysiotherapeuten en door werkervaring op te doen. Maar ook door geïnteresseerd te zijn in het menselijk lichaam en de werking en ligging van spieren. En door oplossing gericht te kijken en te denken. Inmiddels heb ik veel mensen geholpen met klachten door een klachtgerichte massage in Amsterdam.

Omdat er ook klachten zijn die ik als masseur niet kan verhelpen, zal ik je door sturen naar een andere therapeut als dat nodig is. Voor de behandeling stuur ik je een intake formulier om een beeld te krijgen of ik je kan helpen. Kan ik je niet helpen dan zal ik dat uitleggen en je door verwijzen naar een andere professional of meedenken over passende hulp.

Met welke klachten kan ik je helpen? Hieronder een kleine opsomming:

 • Nek en schouder klachten lees meer
 • Lage rug pijn klachten (lumbago, spit) lees meer
 • Ex Corona patiënten
 • Chronische pijn
 • Tennisarm/ golfers arm
 • Stress klachten die zich lichamelijk uiten
 • Klachten die beroepsgroep afhankelijk zijn
 • Klachten die zijn ontstaan tijdens het beoefenen van sport

  Heb je een andere klacht of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op door het contact formulier in te vullen of stuur me een app.

Een behandelplan voor een klachtgerichte massage

Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en om te kunnen zien of de massage effect heeft stel ik van tevoren een behandelplan op. Soms zal ik je vragen bepaalde oefeningen uit te voeren om inzicht te krijgen van de toestand voor de massage en na de massage. Zo kunnen we zien of de klacht minder aan het worden is en of er andere manier van masseren nodig is. Vaak geef ik een aantal rekoefeningen om stramme en stijve spieren losser te houden zodat er nog langer van het effect de massage genoten kan worden.

Indien er geen verbetering is of als ik het idee heb dat een andere professional het beter over kan nemen zal ik dit met je bespreken, zodat je de zorg krijgt die jij nodig hebt.

Ik gebruik massage technieken waarvoor ik gecertificeerd/ gediplomeerd ben, denk hierbij aan:

 • Cupping massage
 • Deep tissue massage
 • Sportmassage
 • Bamboemassage
 • Energetische massage
 • Fascia release

  Met behulp van deze gereedschapskist met technieken en de kennis die ik opgedaan heb zal een klacht niet lang meer een klacht zijn.

Hoplijk tot snel!