REVIEWS KLANTEN

Goede gespreken gehad.

5,0 rating
25/02/2020

Marjolein neemt de tijd om naar je te luisteren en weet zo je te helpen. Door dat ze van haar zelf rust uitstraalt en weet waar ze je probleem zit kan ze je helpen met de therapie die zij geeft. Ik ben er heel erg blij mee dat ik haar als therapeute heb gevonden en ze me weer op weg heeft geholpen. Zeker een aanrader.

Henk van Berkel

Schouder massage

5,0 rating
14/01/2020

Het was een top massage heerlijk ontspannen nu.
Hij is ook onwijs aardig en maakt een gezellig praatje tussendoor.
Zou hem andere echt aanraden en kom zeker vaker bij hem terug .??

Angela Spronk

Sportmassage

5,0 rating
08/01/2020

Mijn man en ik zijn ervaren atleten en zijn beiden voor het eerst bij Niels geweest voor een sportmassage. Hij neemt de tijd, kijkt echt niet op de klok, luistert goed, is flexibel tijdens het masseren en besteed extra veel aandacht aan de gebieden die dit ook nodig hebben. Wij komen zeker terug!

Familie Janssen-Helsloot

Sport massage Vitaal Welzijn

5,0 rating
07/01/2020

Niels heeft goed zijn tijd genomen voor de behandeling. Wat erg fijn was, was zijn duidelijke uitleg over de stappen die hij ondernam.
Mijn lichaam voelde erg goed na de massage en zou Niels zeker aanraden.

Jeffrey Helsloot

Top gemasseerd

4,0 rating
07/01/2020

Wat fijn weer even
Mijn dank is groot en alles weer lekker los.
Op naar de volgende keer.

Edwin

Geweldige massage!

5,0 rating
03/01/2020

Ik ging met pijn in m’n kuiten naar Niels toe en liep als een kieviet weer naar buiten. Niels is een vriendelijke masseur die gezellig kletst terwijl hij je masseert. Ik kom er zeker nog eens terug!

Carolien

Top rug en schoudermassage

5,0 rating
03/01/2020

Mijn eerste keer bij Niels is voor herhaling vatbaar. Ik vond Niels erg geïnteresseerd en professioneel. Mijn rug is voor een deel vastgezet vanwege een verkeersongeval waardoor ik vooral lage rug en schouderklachten heb en Niels ging hier zorgvuldig mee om.
Ik kom zeker terug.

Marianne

Rug en beenmassage

5,0 rating
02/01/2020

Het was een fijne ervaring vooral mijn benen dat was wat stijf geworden maar door een goede massage van Niels was het een stuk beter dat was ook voor mijn rug een fijne ervaring en kom graag terug dank je wel.

Leona van den Berg.

Rug massage

5,0 rating
26/12/2019

Vandaag opgaan reden van een vriend door niels gemasseerd
De pijnlijke rug voelde na de massage veel beter aan
Een welkome ervaring en voor herhaling vatbaar
Thanks

Koen

Schouder & rug massage

5,0 rating
17/12/2019

Echt een top massage gehad en het Cups voelde erg goed
Rug voelt gelijk 10 jaar jonger aan
Goed bezig niels???
Tot de volgende keer

Arnold

eerste massage

5,0 rating
16/12/2019

ik vond het erg fijn.
tussendoor lekker een praatje gehouden waardoor het wat persoonlijker word (dat vind ik erg fijn).
het masseren zelf voelde ook erg goed aan, niet te hard en niet te zacht.
bij elke handeling aangegeven wat er gaat gebeuren.
super ervaring.

Sinita

Fysiotherapie

4,0 rating
28/11/2019

Voor mijn rug klachten kwam ik bij Niels. Hij gaf goede uitleg over hoe en wat hij wilde doen. Hij deed met geduld. Ben 3x geweest en kon merken dat het steeds beter met mijn rug ging, mede ook door massage en cup methode die hij toepaste. Echt professioneel

Peter de Vries

Hotstone massage

5,0 rating
27/11/2019

Mijn ervaring bij Niels is heel positief, hij gaat professioneel en rustig te werk. De hotstone massage was heerlijk en heel rustgevend. Je merkt in alles dat Niels veel liefde heeft voor wat hij doet.

Sandra de Haan

Annemarie Brouwer

5,0 rating
23/11/2019

Het was een heel fijne ervaring om met hot-stones behandelt te worden heerlijk.Daarna nog mijn benen gemasseerd dat was heel ontspannen en een goede uitleg van wat niet goed was.Het advies van Niels meer water drinken dan gaan de afvalstoffen je spieren uit . Ik was heel ontspannen toen het klaar was.Veel uitleg wat hij aan het doen was en rustig alle handelingen gedaan kom zeker terug.

Annemarie Brouwer

Hotstone

5,0 rating
21/11/2019

Na een hartelijk welkom heb ik een uitstekende hotstone massage gehad. Ik kom snel weer een keer langs.

René

Erg professioneel

5,0 rating
16/11/2019

ik kwam bij niels omdat ik een blessure heb opgelopen met voetbal hij heeft mij goed geholpen en hij heeft veel verstand van wat hij doet en dat is erg fijn

Joell

Zeer professionele houding

5,0 rating
08/11/2019

Ik heb een fijne massage gehad bij Niels. Hij stelde zich heel professioneel op, hij vertelde duidelijk waar hij mee bezig was en hield goed rekening met mij. Je merkt dat hij heel gepassioneerd is over de massage technieken.

Marloes Dubbelman

Bedankt.

5,0 rating
04/11/2019

Niels is een down-to-earth man; vriendelijk en met een vrolijke babbel. Hoewel hij nog lerende, heeft hij het vak zich al goed eigen gemaakt; hij doet het vol overgave en passie. Bij klachten denkt hij met je mee. Ik kom graag bij hem terug en raadt hem zeker aan.

Maryon

Goede masseur!

5,0 rating
23/10/2019

Na een zeer vriendelijk welkom heeft Niels mij met goede uitleg gemasseerd aan mij benen en hamstrings, hierdoor was ik onmiddellijk van mijn gespannen gevoel af. Na afloop kreeg ik ook nog veel goede tips en dingen wat ik zelf kan doen. Aanrader!

Quido Osendarp

Fijne massage

5,0 rating
19/10/2019

Niels is een enthousiaste masseur die Mer veel passie het vak aan het leren is. Ik merkte er overigens weinig van dat hij nog niet klaar is, want de massage kwam mij enorm professioneel over. Top!

Peter Meurs

Topper!

4,0 rating
16/10/2019

De eerste keer dat ik naar Niels ging had ik er totaal geen hoge verwachtingen van, mede omdat ik dacht; hij is nog aan het leren.
Maar daar moet ik zeker op terug komen.
Het was een genot en meteen dat ik van de massagetafel af kwam voelde ik al totaal andere benen.
Maar ook hoe Niels erbij praat, je merkt dat hij zeer gemotiveerd is en ook weet waar hij over praat.
Het is zeker een aanrader, ook al is hij nog geen Pro…. Kwaliteit heeft hij nu al.

Patrick Stoop.

Benen

5,0 rating
11/10/2019

Zeer goeie massage gehad en de uitleg wat je aan het doen was komt goed over
Bedankt tot de volgende keer

Arnold Van scheppingen

Prettig

5,0 rating
08/10/2019

Prettige ontvangst in een sfeervolle ruimte. Niels is zorgvuldig en aandachtig

Fenna Beets

Aardig

4,0 rating
07/10/2019

Voor het eerst bij Niels geweest. Hij neemt de tijd voor je. Het was ook nog gezellig.

Karen Van Twiller
ontspanningsmassage vitaal-welzijn
Terug naar boven
Open chat
Hoe kunnen we u helpen?
Powered by