Lage rugpijn massage

Lage rugpijn is een veel gehoorde klacht die mensen hebben maar die door een gerichte massage verlicht kan worden. Om deze massage uit te voeren heb ik een opleiding gedaan bij Mood die specifiek hier over gaat.

Door een verkeerde (werk)houding kan lage rugpijn op treden. Klachten sluipen er vaak langzaam in en zijn ook wel eens weg voor een bepaalde tijd, tot dat per ongeluk een verkeerde beweging gemaakt wordt, dan schiet het er weer in.

Vaak komen de klachten die lage rugpijn veroorzaken uit de benen en de bilspieren, om wat specifieker te zijn de hamstrings en de gluteus. Deze spiergroepen zorgen er mede voor dat je voorover kan buigen.

Een massage die specifiek op lage rugpijn gericht is kan in veel gevallen verlichting bieden. Door de spiergroepen te masseren die voor de lage rugpijn zorgen kunnen klachten snel verlicht worden.

Voorafgaand aan de massage neem ik een anamnese af om te bepalen of ik je mag masseren of dat er contra-indicaties zijn. Als die er niet zijn kunnen we een behandeling uitvoeren.
De zogeheten contra-indicaties staan hieronder vermeld.

Een massage behandeling duurt gemiddeld 45 minuten en zou gecombineerd kunnen worden met andere massages die we aanbieden. Geef dit wel even door als je hier gebruik van wil maken. Vaak zijn na één à twee behandelingen de klachten van de lage rugpijn al minder.

Na de massage kan ik eventueel een instructiekaart mee geven waar diverse oefeningen op staan om thuis te doen.

Heb je last van klachten zoals een pijnlijke onderrug, of een zeurende pijn die maar niet overgaat of kan je moeilijk recht overeind zitten of staan? Laat mij je helpen met een massage die gericht is op deze klachten. Ik heb al diverse mensen geholpen met lage rugpijn door hen een massage aan te bieden die hiervoor bedoeld is

En er zijn nog veel meer diensten die wij aanbieden diversen soorten massage maar ook voor psychologische hulp kunt je terecht bij Vitaal-Welzijn in Amsterdam-Noord

stoelmassage
Terug naar boven
Open chat
Hoe kunnen we u helpen?