Lage rugpijn massage

Lage rugpijn is een veel gehoorde klacht waar mensen vaak al langer last van hebben. Vaak door verkeerde houding bij het werken of bij het oppakken van iets kan lage rugpijn ontstaan.

Door een gerichte massage van spieren die lage rugpijn kunnen veroorzaken kunt u snel meer ruimte en verlichting ervaren in de lage onderrug.

Inmiddels heb ik al meerdere mensen geholpen met het verlichten van pijnklachten in de lage onderrug. Ik ben getraind in deze specifieke vorm van massage, waardoor ik de pijnpunten snel weet te vinden en aan te pakken.

Vooraf neem ik een korte anamnese af en bespreek met u de klachten, waar die vandaan komen en waar de pijn zit. Bent u onder behandeling van een arts of een andere specialist, informeer dan eerst bij uw arts welke mogelijkheden er voor u zijn met betrekking tot een massage.

Een behandeling duurt 45 minuten en word uitgevoerd terwijl u op de comfortabele massagebank ligt. Deze is in hoogte verstelbaar, wat zorgt voor een makkelijke opstap. Na twee of drie behandelingen zult u vaak al verschil merken.

Wilt u meteen een afspraak maken klik dan hier onder op Afspraak.

stoelmassage
Terug naar boven
Open chat
Hoe kunnen we u helpen?