lage rugpijn massage

Ben je op zoek naar een manier om van je lage rugpijn klachten af te komen? Of wil je meer informatie over hoe ik je mogelijk kan helpen? Doordat ik voor deze klacht een speciale massage techniek heb en een cursus heb gevolgd, weet ik waar de pijnlijke plekken zitten. Daardoor kan deze lage rugpijn massage snel verlichting brengen en de klachten doen verminderen/verdwijnen. De behandeling is erop gericht om ontspanning te brengen in de onderrug. Er kan bij deze massage een kort gevoelig moment zijn waarop spanning weggenomen wordt. Daarentegen is de pijn/klacht wel meteen verlicht. Inmiddels heb ik al veel mensen geholpen met een lage rugpijn massage. Blijf vooral niet lopen met deze klacht! Ik help je er graag vanaf. Zie ook de recensies van cliënten die deze massage al gehad hebben en wat ze er van vinden

Wat kan een oorzaak zijn van lage rugpijn klachten?

  • Veel staand werk doen
  • Langdurig in de auto zitten
  • overbelasting
  • Sporten (spierspanning)
  • Stress/ gespannen houding (het op je heupen hebben)
  • Thuiswerken

Lage rugpijn Massage

Dit is een kleine greep uit situaties die overbelastend kunnen zijn en die als gevolg kunnen hebben dat klachten kunnen optreden. Vaak zijn het spieren die overbelast zijn geraakt. Een massage kan verlichting brengen doordat afvalstoffen die in spieren en pezen zitten weggaan uit het weefsel. Hierdoor zal het weefsel beter doorbloed zijn, wat als voordeel heeft: minder spanning en minder pijnsensatie.

In dit gebied komen veel spieren en zenuwen samen of lopen langs elkaar heen. Vaak zijn het de spier M. Piriformis en zenuw N. Ischiadicus die problemen veroorzaken zoals lage rugpijn.

Hoe uiten klachten / symptomen zich?

Veel cliënten die bij mij in de praktijk komen hebben vaak last van klachten in dezelfde regio. Bovendien weet ik uit eigen ervaring waar het zit en hoe het aanvoelt:

  • Links of rechts in de onderrug, net boven het bekken
  • Achterzijden van de benen
  • Zijkant van de heupen
  • In de heup zelf

Na de behandeling geef ik je oefeningen mee voor thuis om zelf meer profijt te halen uit de massage en waardoor klachten langer weg zullen blijven. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen die ik geef. Een massage op maat of een sportmassage combineert goed met deze massage. Aangezien ik meerdere massagetechnieken beheers (zoals o.a. cupping en Deep-tissue) kan ik de lage rugpijn massage zo aanpassen dat hij altijd effect heeft.

Wil je meer weten wat massage voor effect heeft op ons lichaam? lees dit boeiende artikel eens KLIK Hier