MASSAGE OP MAAT

Ben je op zoek naar een massage die precies bij jou wensen past? Dan is een massage op maat zeker een behandeling voor jou. Doordat ik gebruik maak van diverse technieken tijdens de massage kan ik effectief te werk gaan. We bespreken voor de massage waardoor de klacht ontstaan is om te bepalen hoe ik je kan helpen. Mijn massages zijn allemaal met een holistische inslag. Dat houdt in dat ik het lichaam en geest als een geheel zie, waar mijn behandeling op aansluit. Door het aanpakken van lichaam en geest die niet altijd helemaal in balans zijn, kan ik snel, klachtgericht te werk gaan.

Wat kan ik verwachten van een massage op maat

Een behandeling die past als een jas. Dat is volgens mij de juiste bewoording voor deze massage. Alle technieken die ik geleerd heb om jou van je klacht af te helpen kan ik inzetten om je te helpen. Denk aan “cupping, Bamboe, deep tissue” en de andere massage technieken die ik geleerd hebt in de loop van mijn carrière als masseur. Ik denk dat ontspanning het belangrijkste bij deze vorm van masseren is. Deze vorm van masseren is er op gericht om klachten te verhelpen maar ook om bewust te worden van waar deze vandaan zijn gekomen. Dit doe ik door verschillende massage technieken door elkaar te gebruiken, net wat voor jou nodig is. De opbouw van de massage, van zacht naar intenser kan helpen om snel resultaat te behalen.

Kan een massage op maat altijd?

Dat hangt er vanaf wat de klacht is en waar die zich bevindt. Een voorbeeld hiervan is wanneer je onder behandeling bent van een arts of specialist. Als je nog behandeld wordt is het raadzaam om bij je arts na te vragen of een massage wel kan. Op de grond van die beslissing kan je overwegen om een massage te nemen. Zie ook deze lijst met contra indicaties.

Alles samen in een pakket

Zowel massages als Reiki kunnen gecombineerd worden. Vaak eerst een massage en daarna een reiki behandeling. Aangezien beide iets doen met het lichaam en rust kunnen brengen is dit goede een combinatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een massage te combineren met gesprekken met Marjolein koeman, psycholoog bij vitaal welzijn. Tenslotte is een massage op maat ook echt een massage op maat bij Vitaal welzijn in Amsterdam Noord.