Massage salon Amsterdam Noord

Ben je opzoek naar een goede en betrouwbare massage salon in Amsterdam noord? Dan ben je bij Vitaal Welzijn in veilige handen. Ik verzorg diversen soorten massage waar bij er een ding centraal staat en dat ben jij. Door voor een massage door te nemen wat jouw wensen zijn stel ik een behandeling samen van diversen soorten massage technieken zo dat je helemaal ontspannende de dag kan aanvangen. Mijn massage salon is in Amsterdam Noord vlak bij de eindhalte van de noord-zuidlijn.

Mijn massage behandelingen zijn er opgericht jou weer terug te brengen in het lichaam. Het is een holistische visie waar uit ik werk zo kunnen lichaam en geest weer terug in balans gebracht worden. Er is niks zweverigs maar vaak weten we in ons onderbewust zijn wel dat we niet helemaal in ballans zijn. Klachten die mogelijk hier door ontstaan zijn wil ik graag verhelpen. Door een afspraak in de online agenda dan zie ik je snel in Amsterdam Noord.

 

massage salon Amsterdam noord

Massage salon Amsterdam noord

Ik bied diversen soorten behandelingen aan. Een super ontspanningsmassage waar bij de na druklicht op ontspanning in de spieren maar ook de geest. Een stevige sportmassage tot deep-tissue die best wel diep gang bied.

Alle behandelingen die ik geef zijn met een holistische gedachten. Hier door probeer ik meer diepgang te brengen in de massage waardoor er soms punten naar boven kunnen om zo een dieper bewust wording te creëren.

Als het om een (klachtgerichte) massage gaat wordt deze vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Je moet hier voor wel aanvullend verzekerd zijn en even goed kijken of jouw verzekering ook massage therapie vergoed!klik hier voor meer informatie.

bied diversen soorten behandelingen aan. Een super ontspanningsmassage waar bij de na druklicht op ontspanning in de spieren maar ook de geest. Een stevige sportmassage tot deep-tissue die best wel diep gang bied.  Voor HSP’ers heb ik een ontprikkelende massage die rust brengt in het hoofd.

Alle behandelingen die ik geef zijn met een holistische gedachten. Hier door probeer ik meer diepgang te brengen in de massage waardoor er soms punten naar boven kunnen om zo een dieper bewust wording te creëren.

Als het om een (klachtgerichte) massage gaat wordt deze vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Je moet hier voor wel aanvullend verzekerd zijn en even goed kijken of jouw verzekering ook massage therapie vergoed! klik hier voor meer informatie.Ben je opzoek naar een fijne en betrouwbare massage salon in Amsterdam Noord dan ben je van harte welkom.

Inmiddels heb ik een aantal reviews ontvangen op Google van mensen die de weg naar de praktijk hebben gevonden en niet meer weg gegaan zijn. Wil je hun mening lezen? kijk dan hier en laat je overtuigen.

Home –>