Massage voor sporters

Massage voor sporters zijn massage die samen gesteld zijn om een behandeling te geven die specifiek voor een sport samen gesteld is. Maar ook voor een normale sportmassage kan je natuurlijk bij mij terecht. Een specifieke sportmassage is helemaal gericht op een sport en de veel voorkomende klachten die daar helaas bijhoren te verhelpen. Als er een blessuren het heling proces positief te beïnvloeden. Ben je onder behandeling van een fysiotherapeut? Dan kan een massage zeker een aanvulling zijn. 

Sport massage

Deze massage zorgt er voor dat je snel weer opgeladen bent voor de nieuwe dag. Een stevige massage die een zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren. Hier door zal de verzuring die opgebouwd is tijdens het sporten of bij andere intensieve activiteiten het lichaam makkelijk kunnen verlaten. Zo dat je snel weer hersteld bent.

Ook voor niet sporters kan deze massage helpen met herstel van inspanning.

Heb heb je een bepaald deel van het lichaam wat meer aandacht nodig heeft een arm of een been door een sport die je doet? Laat me het weten dan stellen we samen een sportmassage samen die past bij jou wens.

Gespecialiseerde sportmassage bij tennissers

Deze massage is helemaal gericht op de tennis speller. Het voorkomen van blessures en preventie hier van heeft een hoge prioriteit. Bij deze massage licht de focus op de arm (tennis-arm), schouders, nek, kuiten en enkels. 
De massage kan als preventie dienen, als er al een blessure aanwezig is kan een massage zeker bijdragen aan het herstel er van.

Gespecialiseerde sportmassage bij hardlopers

Gespecialiseerde sportmassage bij voetballers

Vanaf september 2022 is de massage te boeken.

Gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners

Vanaf september is de massage te boeken