Sportmassage

sport massage vitaal welzijn

Boek nu

Het verhelpen van verhardingen in spieren door middel van een massage (plaatselijk) met als doel het verbeteren lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Door gericht te werken aan de klacht of klachten kunt u weer sneller deelnemen aan de u geliefde sport.

lage rugpijn vitaal welzijn

Boek nu

Het verlichten van de pijn in de onderrug door middel van massage. Door het los masseren van div spieren die aanhechten aan het bekken en daar vlak om heen kan vrij snel verlichting worden geboden. Door vooraf de behandeling een anamnese uit te voeren kunnen we een behandelplan opstellen. Na de behandeling geef ik oefeningen mee naar huis om zelf thuis uit te voeren om de onderrug los te houden. Na 3 a 4 behandelingen is de klacht vaak veel minder of weg.

deep tissue vitaal welzijn

Coming Soon

ontspanning massage vitaal welzijn

Boek nu

Even een uur helemaal niets doen en zorgen dat lichaam en geest geheel tot rust kunnen komen. Ik wil dit creëren door gebruik te maken van rustgevende muziek en een massageolie te gebruiken met natuurlijke geuren. Hierdoor kan je even ontsnappen aan het drukke leven en tot rust komen.

hotstone massage vitaal welzijn

Boek nu

Er worden warme basalt stenen op specifieke plekken op het lichaam gelegd waarna het lichaam wordt bedekt met een baddoek. Door de warmte die de stenen afgeven zal er een gevoel van warmte en ontspanning ontstaan. De bloedsomloop wordt bevorderd en de spieren zullen ontspannen en losser worden. Als de stenen op de rug liggen wordt u gemasseerd met verwarmde amandelolie. Zeker in de koude wintermaanden is een Hot Stone massage een heerlijk cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Cupping Massage

vitaal welzijn cupping massage

Boek nu

Voordelen van cupping massage: Stimuleert het ontgiften proces van het lichaam. Stimuleert de bloedcirculatie. Afvoeren van afvalstoffen in het bloed, spieren, bindweefsel en de huid. Verlagen van de spierspanning. Ontspanning lichamelijk en geestelijk. Vermindering van verklevingen. Helpt cellulitis en vetophopingen te verminderen. De-activatie van triggerpoints. Versterking en stimulatie van het immuunsysteem.

Stoelmassage

toel massage vitaal welzijn

Coming Soon

Buikmassage

buik massage vitaal welzijn h.cleyndertweg 685 1025 ea amsterdam

Boek nu

Dit is een ontspannende massage waarbij de focus ligt op de borst- en buikstreek. In de buikstreek is niet alleen het energiecentrum aanwezig (verwerking voeding), ook het emotioneel centrum (verwerking van emoties) bevindt zich hier. Door een buikmassage kunnen we gevolgen van emoties verlichten en de massage heeft een goede uitwerking op lever, longen, maag en het spijsverteringsstelsel.

Open chat
Hoe kunnen we u helpen?
Powered by