Thuis-werkmassage

(Nek schouder massage)
(Corona nek)

Heb je door het thuiswerken of een verkeerde houding last gekregen van nek en schouders? Laat mij je helpen van deze pijnlijke klachten af te komen. Inmiddels heb ik al veel cliënten verlost van de klacht. Tegenwoordig heet deze klacht een corona nek 

Deep tissue massage

Ben je opzoek naar een stevige massage met diepgang. Maar net even anders dan een normale deep tissue massage? Geniet dan eens van een Vreeling deep tissue massage. 

(Rug schouders en nek)

LAge rugpijn massage

Last van lage rugpijn die niet uitstraalt naar de benen? Laat mij je helpen door middel van een gerichte massage die verlichting kan bieden. Na de behandeling is de klacht vaak een stuk minder of helemaal verdwenen.

Ontspanningsmassage

Heerlijk genieten van een massage die rust brengt in het hoofd en de spieren laat ontspannen. Door gebruik te maken van zachte olie en een verwarmde massagetafel ben je zo in een totale ontspanning.

SportMassage

Doe je veel lichamelijk werk of sport je heel intens? Of vind je een stevigere massage prettig waar alle spieren helemaal los gemasseerd worden? Dan pas deze behandeling zeker bij jou!

Massage op maat

Vaak weet je zelf het beste van welk gebied van het lichaam je last hebt. Door de spieren op die specifieke plek aan te pakken krijg je een massage die past bij jouw wens.

Tarief / Afspraak

Hier staan de prijzen die ik reken voor de massages. Ook kun je hier een online en afspraak in plannen.

Heb je last van bepaalde ziektes of symptomen die invloed hebben op je mentale of fysieke toestand? Laat me het weten voor de massage, zodat ik kan inschatten of ik je kan helpen met een massage. 

Bio van Niels brouwer

Wil je weten wie Niels is lees dan mijn bio

Diploma’s / certificaten

Hier staan de diploma’s / certificaten die ik heb behaald.

Praktijkruimte

In mijn sfeervol ingerichte massage ruimte met comfortabele, verwarmde massagetafel die elektrische op hoogte te zetten is, bied ik professionele massages aan. Daarbij maak ik gebruik van hoogwaardige biologische massageolie van het merk Naturallythinking.