Masseur

Hier staan de behandelingen die Niels Brouwer aanbiedt. Hij is een ervaren masseur en geeft diverse soorten massages.

Zowel klachtgericht als ontspannend.

Thuis-werkmassage

(Nek schouders)

Heb je door het thuiswerken of een verkeerde houding last gekregen van nek en schouders? Laat mij je helpen van deze pijnlijke klachten af te komen. Inmiddels heb ik al veel cliënten verlost van de klacht.

LAge rugpijn massage

Last van lage rugpijn die niet uitstraalt naar de benen? Laat mij je helpen door middel van een gerichte massage die verlichting kan bieden. Na de behandeling is de klacht vaak een stuk minder of helemaal verdwenen.

Ontspanningsmassage

Heerlijk genieten van een massage die rust brengt in het hoofd en de spieren laat ontspannen. Door gebruik te maken van zachte olie en een verwarmde massagetafel ben je zo in een totale ontspanning.

SportMassage

Doe je veel lichamelijk werk of sport je heel intens? Of vind je een stevigere massage prettig waar alle spieren helemaal los gemasseerd worden? Dan pas deze behandeling zeker bij jou!

Runners Massage

Ben je een fan van hardlopen of joggen op de atletiekbaan? Door een massage die de benen en voeten losmaakt worden je prestaties mogelijk verbeterd.

Fibromyalgie massage

Deze massage is specifiek gericht op fibromyalgie en is dus niet al te intens. Samen bepalen we waar je grens ligt qua intensiteit. Op die manier kunnen fascia en spieren goed behandeld worden. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan met deze massage.

FYBROMYALGIE MASSAGE

Aromatherapie massage

Door gebruik te maken van etherische olie met een heerlijk ontspannend aroma en een massageolie met een aroma naar keuze kan de geest tot rust komen, waardoor je nog dieper ontspant.

aromatherapie massage Amsterdam Noord

Massage op maat

Vaak weet je zelf het beste van welk gebied het van het lichaam je last hebt. Door de spieren op die specifieke plek aan te pakken krijg je een massage die past bij jouw wens. Ik verzorg de techniek: een supercombinatie!

Heb je last van bepaalde ziektes of symptomen die invloed hebben op je mentale of fysieke toestand? Laat me het weten voor de massage, zodat ik kan inschatten of ik je kan helpen met een massage. 

Bio van Niels brouwer

Wil je weten wie Niels is lees dan me bio

Diploma’s / certificaten

Hier staan de diploma’s / certificaten die ik behaald.

Praktijkruimte

In mijn sfeervol ingerichte massage ruimte met comfortabele, verwarmde massagetafel die elektrische op hoogte te zetten is, bied ik professionele massages aan. Daarbij maak ik gebruik van hoogwaardige biologische massageolie van het merk Naturallythinking.

Tarief / Afspraak