massagetherapie Amsterdam

Bij massagetherapie Amsterdam wordt je geholpen door Niels Brouwer, geaccrediteerd massagetherapeut met 5 jaar werkervaring als masseur. Door mijn holistische kijk en benadering kunnen klachten die ontstaan zijn verlicht worden of weggenomen worden. Samen kijken we waarbij ik je kan helpen met een massage om zo weer terug in balans te komen.

Mijn massagetherapie komt in aanmerking voor vergoeding als je aanvullend verzekerd bent. De therapie valt onder “Natuurgeneeskundige behandeling” (alternatieve zorg).

Diploma Esoterra Niels brouwer

Na 3 jaar intensieve scholing bij Esoterra heb ik mijn diploma geaccrediteerd massagetherapeut in ontvangst mogen nemen. Mijn medische basis kennis volgens plato heb ik bij Esoterra behaald.

Massagetherapie in Amsterdam, is dat ook wat voor mij?

Ben je op zoek naar therapie waarbij lichaam en geest samen behandeld worden in een therapiesessie? Dan kan massagetherapie in Amsterdam misschien de oplossing zijn. Ik kan je helpen om weer in balans komen en het contact tussen lichaam en geest te herstellen.

Ik maak gebruik van diverse soorten massage technieken zoals klassieke massage, deep-tissue massage, holistic pulsing, energetische massage. Deze heb ik in de jaren geleerd tijdens mijn opleidingstraject tot geaccrediteerd massagetherapeut. Met een holistische benadering (lichaam en geest) en een combinatie van verschillende technieken in mijn behandelingen heb ik reeds veel cliënten geholpen.

  • Fysieke klachten
  • HSP klachten (scriptie overgeschreven)
  • Stress en Burn-out klachten
  • Chronische klachten
  • Aanvulling bij behandeling fysiotherapeut 
  • Spierreuma/ fibromyalgie
  • Sport-therapie 
  • Holistische massage 
  • postnatale massage
  • Trigger-point massage

Heb je twijfel of behandeling zou kunnen bijdragen? Neem dan gerust contact met mij op om te bespreken of ik je kan helpen met een massage. Ben je onder behandeling van een specialist vraag dan voor de zekerheid of een massage en toegestaan is in het traject dat je doorloopt. Zo voorkomen we veel teleurstelling. 

Druk op de knop voor het contactformulier 

intake massagetherapie

Voor de eerste sessie neem ik een intake af om een goed behandelplan op te kunnen stellen. Gemiddeld duurt dit 10 minuten. Ik begin graag zo snel mogelijk met de behandeling zelf. 

Vergoeding door de zorgverzekering

Massagetherapie wordt vaak (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekeringNeem contact op met je verzekeringsmaatschappij om zeker te weten of je een vergoeding kunt krijgen voor de behandeling. Massagetherapie valt onder ‘natuurgeneeskunde’.

Voorbeeld: ben je verzekert bij Zilverkruis met aanvullend twee sterren dan krijg je €40,- vergoed tot maximaal €250 per jaar. Zie website zilverkruis. 

klik hier om naar zilverkruis te gaan

De therapeutische & klachtgerichte behandelingen worden deels vergoed door de zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent.  

Vraag dit altijd na bij je zorgverzekering er zijn uitzondering, 

CZ groep (CZ Direct, Nationale Nederlander, OHRA & Delta LLOYD) wordt massagetherapie niet vergoed.
DSW, Zorg en Zekerheid en de Amersfootse vergoeden alleen natuurgeneeskunde door BIG geresteerde behandelaar

Ik ben aangesloten bij:

VBAG massage Amsterdam
RBCZ logo voor lichte achtergrond transparant

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een sessie massagetherapie zijn € 68,- dit is een consult/ behandeling van 60 minuten. 
Als je aanvullend verzekert bent dan kan je tot een bedrag tot €40,- terug krijgen via de declaratie via je zorgverzekering
Zo is een massage nog betaalbaarder geworden dan die al was bij Vitaal-welzijn.

*vraag om te teleurstelling te voorkomen na bij de zorgverzekering na of massagetherapie 24005/ 24017 vergoed wordt.