Nek en schouder massage Amsterdam

Voor een goede Nek en schouder massage moet je in Amsterdam Noord zijn. Mede door het vele thuiswerken hebben inmiddels veel mensen last gekregen van een stijve nek en schouders die pijnlijk geworden zijn. Door een houding die niet helemaal goed is kunnen klachten snel ontstaan. Pijnlijke en stijve spieren veroorzaken de klachten die er vaak langzaam in sluipen. Op een gegeven moment kan je niet meer normaal zitten en kijken door de klacht. Dan is een pijn verlichtende massage van nek en schouders heel welkom. Je komt snel van de klacht af, doordat ik gericht te werk ga.

Nek en schouder massage Amsterdam

Weg met die pijnlijk nek en schouder door een massage in Amsterdam noord

Enkele voordelen zijn:

  • Vaak geheel pijnloos
  • Ruime ervaring met deze massage, zie vele reacties van cliënten op Google
  • Snelle werking: vaak zijn een of twee behandeling(en) al genoeg
  • Geen naalden nodig (dry needling)
  • 45 minuten massage nek, schouder en rug
  • Soms worden deze massages door de werkgever deels vergoed!

Deze vorm van massage is totaal anders dan bij een fysiotherapeut. Vaak hebben fysiotherapeuten helaas geen tijd voor een uitgebreide massage om de nek en de schouders los te maken. Gelukkig kan je dan bij en massagetherapeut terecht om van deze klacht af te komen.

Nek en schouder massage Amsterdam

Pijnlijke schouders en nek door thuiswerken komen vaak voor. We werken veel met onze armen ver voor ons uit of laten onze handen leunen op het toetsenbord van de laptop. Het hoofd een beetje naar voren, doordat het scherm wat lager staat. Hierdoor ontstaan klachten die vervelend zijn en zelfs hoofdpijn kunnen veroorzaken.

“ik heb het zelf ook mee gemaakt in de eerste lock-down”

Zelf weet ik ook hoe lastig het kan zijn als je last krijgt van je nek en schouders.

Na de zoveelste poging om met een tennisbal en een roller mijn nek en schouders los te maken ben ik er mee gestopt. Ik heb mijn vriendin uitgelegd hoe je een nek en schouder kan masseren. Gelukkig ben ik er vanaf Nu jij nog!!

Snel van de pijn af? en weer de vrijheid in beweging van nek en schouders voelen? Maak dan een afspraak met mij in Amsterdam. Ik heb een praktijk in Amsterdam Noord nabij de eindhalte van de noord/zuidlijn.
Kom je met de auto? Er is altijd voldoende parkeerplek in de buurt van de praktijk. 

Heb je meerdere klachten dan kan een massage op maat misschien wel wat voor jouw wezen