Nek en schouder massage

Wil je heerlijk ontspannen en af van die vervelende nek- en schouderklachten? Dan moet je in Amsterdam Noord zijn voor de beste massage! Met al dat thuiswerken zijn er namelijk veel mensen die kampen met een stijve nek en pijnlijke schouders. En laten we eerlijk zijn, een verkeerde houding is snel aangenomen. Voor je het weet sluipen de klachten erin en zit je daar met pijnlijke en stijve spieren. Niet echt lekker, toch? Gelukkig kan ik je daarbij helpen met mijn gerichte massage! Weg met die klachten en hallo ontspanning!

Nek en schouder massage Amsterdam

Weg met die pijnlijk nek en schouder door een massage

Zeker weten dat jij snel verlost bent van die pijnlijke nek en schouders dankzij de massage. 

Deze massage is vaak geheel pijnloos, we heb namelijk ruime ervaring en dat zie je terug in de vele positieve reacties van cliënten op Google. En dat is nog niet alles, want de werking is ook nog eens razendsnel. Vaak zijn een of twee behandelingen al genoeg om je weer als herboren te voelen! En het mooiste van alles? Er komen geen naalden aan te pas! Je krijgt 45 minuten massage voor je nek, schouders en rug. En wist je dat sommige werkgevers deze massages zelfs deels vergoeden? Superfijn, toch?

En het grote voordeel van deze massage? Het is totaal anders dan bij een fysiotherapeut. Die hebben helaas vaak geen tijd voor een uitgebreide massage om je nek en schouders helemaal los te maken. Gelukkig kun je dan bij ons,  terecht voor de verlossing waar je naar op zoek bent!

Nek en schouder massage Amsterdam

Pijnlijke schouders en nek door het vele thuiswerken zijn echt een vervelend bijproduct van deze tijd. We zitten allemaal zoveel achter onze laptop of computer, met onze armen ver voor ons uitgestrekt of onze handen steunend op het toetsenbord. En dat terwijl ons hoofd naar voren helt omdat het scherm vaak lager staat dan het zou moeten. Resultaat? Klachten die niet alleen vervelend zijn, maar zelfs hoofdpijn kunnen veroorzaken. Been there, done that, tijdens de eerste lockdown…

Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn als je nek en schouders niet meer meewerken. En die pogingen om met een tennisbal of roller de boel wat losser te maken? Been there too, done that too. Maar laten we eerlijk zijn, dat werkt niet altijd even goed. Gelukkig ben ik er uiteindelijk vanaf gekomen door mijn vriendin uit te leggen hoe ze mijn nek en schouders kon masseren. En nu wil ik jou natuurlijk helpen om ook van die klachten af te komen!

Wil jij weer vrijuit kunnen bewegen en verlost zijn van die pijn? Maak dan snel een afspraak. Onze praktijk in Amsterdam Noord, vlakbij de eindhalte van de Noord/Zuidlijn. En geen zorgen als je met de auto komt, er is altijd genoeg parkeerplek in de buurt van de praktijk! 

Zien we je snel?