Nek- Schoudermassage

Heb je last van je nek- schouders? Mogelijk is stress hier een oorzaak van. Doordat tegenwoordig alles heel snel moet kunnen we moeilijk onze gedachten op iets anders brengen. Stress kan indirect of direct op je spieren slaan. Vaak zijn de nek of de schouders dan pijnlijk en wat stijf.

Door een gerichte massage van de spieren in de nek- schouder, worden spanningen en verkrampingen losgemaakt. Door een combinatie te maken van meerdere massage technieken, zoals Cupping en Sportmassage worden deze spieren losgemaakt, waardoor spanningen verdwijnen. Je krijgt weer ruimte om een ontspannen gevoel toe te laten.

Heb je al langer last van klachten als gespannenheid, stress of onrust en heb je het gevoel dat je door een massage alleen niet van je klachten af kan komen. Mogelijk is een combinatie afspraak met Marjolein Koeman, psycholoog bij Vitaal-Welzijn een goede aanvulling.

Door mogelijk de dieper gelegen geestelijke klachten aan te pakken door gesprekken met haar en een combinatie van een nek- schouder massage zullen uw nek- schouder problemen zo tot het verleden behoren

*Als u aanvullend verzekerd bent kan een deel van de gesprekken vergoed worden.

stoelmassage
Terug naar boven
Open chat
Hoe kunnen we u helpen?