Wat leuk dat je op zoek bent naar ontspanning! Een ontspanningsmassage helpt daar heel goed bij. Door mijn Holistische manier van werken behandel ik lichaam en geest als een geheel. Hierdoor kunnen klachten als spanning en stress snel verminderd worden. Tegenwoordig worden er hoge eisen aan ons gesteld en ervaren we veel stress. Dit is is een grote oorzaak van spanningsklachten. Door een ontspannende massage kan het lichaam weer even tot rust komen en kan je meer rust in je hoofd ervaren. Door een Holistische zienswijze op het lichaam en geest is iedere massage weer anders zodat deze altijd bij jou zal passen. Ik een ben gediplomeerd masseur en voer mijn massages uit in een professionele setting. Mijn ontspanningsmassage is een combinatie van diverse technieken, zoals Chakra massage, Reiki, Deep-tissue, Mindfulnessmassage en klassieke massage die samenkomen tot een holistische mens beeld.

Massage helpt bij:

  • moeilijk in slaap komen/ Slecht slapen
  • Spanning in je lichaam waarvan je niet weet waar het van komt (spierspanning)
  • Stress/ of continu moe zijn –> (eigen ervaring)
  • niet meer uit je hoofd kunnen komen door continue gedachten
  • Symtomen van burn-out hebben

Ik maak gebruik van massageolie met een etherische olie (zonder kan ook), waardoor je nog makkelijker ontspant. Mijn massageruimte is sfeervol ingericht, zodat er geen onnodige prikkels zijn. Met relaxte muziek op de achtergrond en een verwarmde massage tafel kan deze massage niet fout gaan.

Ben je op zoek naar een masseur die verder kijkt dan een alleen een ontspanningsmassage?

In mijn opleiding tot massagetherapeut is me geleerd om verder te kijken dan alleen naar bepaalde spieren. Mij is geleerd om Holistisch te kijken en daar zit dan ook een deel van mijn kracht. Het aanvoelen van een lichaam zegt al zo veel. Aan de houding van iemand die binnen komt lopen lees ik al zoveel af.

Ik gebruik veel van de technieken:

  • Reiki en massage.
  • Mindfulnessmassage
  • Fascia release

Door middel van deze massagetechnieken en door vooraf af te stemmen waar jouw behoeften zijn is deze ontspanningsmassage als een jas die jij past. Uit eigen ervaring heb ik inmiddels veel meegemaakt dat er geen waar contact is tussen masseur en client. “Gaat u liggen en we gaan meteen aan de gang”. Met de bedoeling om een goede massage af te leveren. De massage zal zeker goed zijn maar is er echt contact geweest?

Mijn massage bestaat uit een kort gesprekje waar in je aangeeft wat je verwacht en wat je behoeften zijn. Het kan zijn dat je ook last hebt van fysieke klachten. Deze kunnen meegenomen worden in de massage.

De duur van mijn massages zijn 60, 90 en 120 minuten. Ik heb me voorgenomen een massagebehandeling aan te bieden waar ik achter kan staan. Vandaar dat ik bij een massage van 60 minuten niet het hele lichaam kan aanpakken. In 60 minuten lukt het om de meeste spieren van de achterzijde van het lichaam goed te masseren. 

60 minuten massage: achterzijde benen inc voeten, rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Boek hier
90 minuten massage: achterzijde benen inc voeten, rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen + voorzijde benen. Boek hier
120 minuten massage: achterzijde benen inc voeten, rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen + voorzijde benen + buik. Boek hier

Als ik meer tijd heb kan ik meer doen en is er echt aandacht voor jou. Wil je een andere combinatie in de tijd die je boekt dat kan ik heb hier een massage voor samengesteld: Massage op maat klik dan HIER.

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt en ik je mag helpen met het verminderen of verhelpen van klachten. Wil je eerst een kennismaken en voelen hoe het is in mijn praktijk? Dat kan. Daar heb ik een speciaal tarief voor klik dan HIER
Als je student bent krijg je 10% korting op een behandeling meer info klik HIER  

heb je nog vragen of een opmerking klik dan Hier om bij het contactformulier uit te komen.

Home