Ontspanningsmassage

Voor een ontspanningsmassage en een relaxed lichaam bent u bij Vitaal-welzijn in Amsterdam Noord bij het goede adres.Ben je ook wel eens toe aan even helemaal niks? Even de sleur van het dagelijks leven achter je laten en tot rust komen in de geest en het lichaam.

Een ontspanningsmassage kan daarvoor zorgen door één uur of langer heerlijk met massageolie gemasseerd te worden, waardoor het lichaam zich zal gaan ontspannen en tot rust zal komen. Door kneden en wrijven van de spieren zal de doorbloeding toenemen en de stofwisseling worden gestimuleerd. Opgebouwde stress en spanningen kunnen door een ontspanningsmassage relatief makkelijk het lichaam verlaten.

Waarom zou je kiezen voor een ontspanningsmassage bij Vitaal-Welzijn?

Omdat we in één bedrijf een totaalpakket kunnen aanbieden voor zowel geest* als lichaam. Door deze combinatie kunt u door middel van gesprekken met Marjolein Koeman Coach nog meer tot innerlijke en geestelijke rust komen en door een ontspanningsmassage door Niels Brouwer masseur kom je lichamelijk tot rust.

Door onze combinatie van lichamelijke & geestelijke ondersteuning kun je in twee uur emoties, stress, spanningen en rusteloosheid deels of geheel kwijtraken.

Wat doen we bij Vitaal-welzijn? We zijn ervan overtuigd dat lichaam & geest samen het lichaam vormen waar wij ons in bevinden. Als een van deze twee niet geheel in balans is kunnen er ongemakken ontstaan die soms niet snel zichtbaar of voelbaar zijn maar die wel aanwezig zijn en zo onbalans kunnen brengen in je psyche & gestel. 

Heb je interesse in een ontspanningsmassage of een ander soort massage die we aanbieden en wil je deze combineren met een coaching gesprek? Dat is mogelijk door hier onder deze keuze te maken. Ontspanningsmassage en coaching hoeft niet op een dag gepland te worden, maar het kan meestal wel.

Als je alleen een ontspanningsmassage wil kan dat natuurlijk ook.

*Als u aanvullend verzekerd bent kan een deel van de coaching gesprekken vergoed worden.

stoelmassage
Terug naar boven
Open chat
Hoe kunnen we u helpen?