Ontspanningsmassage

Toe aan rust in het hoofd? Geniet dan van een ontspanningsmassage om weer terug te komen in het lichaam. Door even een moment van rust toe te voegen aan de dag kan stress verminderen. Zo worden spieren ontdaan van spanningen waardoor alles weer lekker los en vrij aanvoelt. Een ontspanningsmassage draagt ook bij aan je vitaliteit, doordat het bijdraagt aan het afvoeren van afvalstoffen in spieren. Deze massage verzorgt lichaam en geest op een holistische manier.

Vaak zegt het lichaam al ver van te voren dat het rust nodig heeft, de geest zegt vaak dat het kan nog wel even kan. Hierdoor ontstaat er stress in het lichaam waardoor het uit balans raakt. Pijn tussen schouderbladen door opgetrokken schouders, hoofdpijn aan het einde van de middag of rusteloze benen tijdens of vlak voor het slapen? Neem een ontspanningsmassage om van de spanning af te komen.

 

Relax massage Amsterdam noord

Zachte of een stevige massage

Vaak als je helemaal vast zit in het lichaam kan een stevige massage, met aandacht gegeven, weer de verbinding herstellen met lichaam en geest. Door gebruik te maken van diverse soorten massage technieken:

Maar ook een zachte massage door kan veel ontspanning brengen in het lichaam door langzaam te masseren. Hierdoor wordt verbinding tussen lichaam en geest versterkt.

Ik geef al mijn massages op een holistische wijze. Ieder mens is anders in zijn of haar behoeftes qua massage. Zo krijg je een ontspanningsmassage die precies past bij jouw lichaam. Geen vooringestudeerde massages, maar een die alleen voor jou is samengesteld tijdens de massage.

Zijn er specifieke klachten zoals nek- en schouder klachten of pijn aan je rug? Alles is bespreekbaar en te integreren in deze behandeling!

Wist je dat er onderzoek gedaan is naar de effecten van massage? klik hier om hierover te lezen.

ontspanningsmassage en een gesprek

Ben je op het punt gekomen dat je helemaal vast aan het lopen bent? Heb je geen fut meer in je lichaam en is alles je te veel aan het worden? Mogelijk heb je dan burn-out of zit je er tegen aan. Een ontspanningsmassage kan dan zeker helpen om rust te brengen in je lichaam en geest.

Bij Vitaal Welzijn gaan we nog een stap verder door een massage te combineren met een gesprek een psycholoog. Marjolein Koeman verzorgt vanuit dezelfde praktijk haar gesprekken. Haar gespreksvorm is laagdrempelig waardoor er snel andere inzichten kunnen ontstaan. Een goed gesprek met aandacht voor jou. Zij kan hulp bieden bij:

  • Angst
  • Somberheid
  • Stress
  • piekeren
  • HSP

Wij willen ervoor zorgen dat je weer het beste uit je zelf kan halen door een goede balans te vinden. Een goed evenwicht tussen lichaam en geest zorgt voor ontspanning waardoor je meer kan genieten van de dingen die je doet.

Deze unieke combinatie bieden we aan in onze praktijk, alles onder een dak. Omdat iedereen de mogelijkheid moet hebben om de beste versie van zichzelf te mogen zijn, bieden we deze combinatie aan in een totaalpakket.

www.psycholoog-Amsterdamnoord.nl

Marjolein Koeman psycholoog
Rekenvoorbeeld

Een ontspanningsmassage van 60 minuten €65,- + een gesprek van 60 minuten €95,- is samen €160,-
We bieden deze combinatie aan voor €145,-
Ben je aanvullend verzekerd dan kun je een deel vergoed krijgen (rond €40,- bij Zilveren Kruis) op deze manier werk je aan lichamelijke en geestelijke ontspanning voor netto €105,-

Voor werkgevers

Ook voor werkgevers is dit een win-win combinatie. Minder ziekteverzuim door fysiek en mentaal sterke en gezonde medewerkers.

Vaak is een stoelmassage heel erg fijn! Een massage en gesprek is meer dan alleen maar even een quick fix.

Zou je meer informatie willen hebben over mogelijkheden die we bieden? We bieden pakketten aan op maat.

Waar zit de praktijk en wie zijn wij?

De praktijk is in Amsterdam Noord naast de eindhalte van de Noord-Zuidlijn en hier door zijn we supergoed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn Niels en Marjolein van Vitaal-Welzijn. Marjolein is afgestudeerd psycholoog MSc. Niels heeft een HBO opleiding tot massagetherapeut gevolgd.

Wij zijn beiden lid van een beroepsvereniging om de kwaliteit en zekerheid te bieden die je wilt hebben als client. Geen zelfverzonnen therapieën of knutselwerk.

Onze slogan is ook: Bij Vitaal Welzijn ben je in veilige handen.

Wil je meer informatie over een Ontspanningsmassage of en gesprek?klik dan hier

Tot snel in Amsterdam Noord!