Ontspanningsmassage

Voel je je overweldigd en heeft jouw hoofd rust nodig? Gun jezelf dan een ontspanningsmassage om weer helemaal in balans te komen. Door een moment van rust toe te voegen aan je dag, kun je stress verminderen en alle spanningen in je lichaam loslaten. Zo voel je je weer heerlijk ontspannen en vrij.

Een ontspanningsmassage is niet alleen goed voor je lichaam, maar draagt ook bij aan je vitaliteit door het afvoeren van afvalstoffen. Het is een holistische manier om je lichaam en geest te verzorgen en weer in harmonie te brengen.

Luister naar je lichaam en geef het de rust die het nodig heeft. Vaak geven onze lichamen al signalen af dat ze behoefte hebben aan rust, terwijl onze geest doorgaat. Dit kan leiden tot stress en disbalans. Ervaar je pijn tussen je schouderbladen door opgetrokken schouders, hoofdpijn aan het einde van de middag of rusteloze benen tijdens het slapen? Dan is het tijd voor een ontspanningsmassage om al die spanning te verlichten.

Relax massage Amsterdam noord

Zachte of een stevige massage

Ben je op zoek naar een manier om de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen? Een stevige massage kan daarbij zeker helpen! Door verschillende massagetechnieken te combineren, kan er weer ontspanning en rust in het lichaam worden gebracht. Maar ook een zachte massage kan al veel teweegbrengen. Het versterkt namelijk de verbinding tussen lichaam en geest.

Bij ons ben je verzekerd van een holistische benadering bij elke massage. Want ieder mens is uniek en heeft andere behoeften. Daarom krijg je bij ons altijd een massage die speciaal op jouw lichaam is afgestemd. Geen standaard massagetechnieken, maar eentje die tijdens de massage voor jou wordt samengesteld.

Heb je specifieke klachten zoals nek-, schouder- of rugpijn? Dan bespreken we dit voorafgaand aan de massage, zodat het volledig geïntegreerd kan worden in de behandeling.

Wist je dat er onderzoek gedaan is naar de effecten van massage? klik hier om hierover te lezen.