Over ons

Wat leuk dat je interesse hebt in het verhaal van Vitaal-Welzijn. Wij zijn in 2020 begonnen met ons bedrijf omdat we het idee hadden dat mensen meer ontspanning in lichaam en geest zouden kunnen gebruiken. Geïnspireerd door onze eigen ervaring in het leven en de bestaande hulp die daarvoor toen was hebben we Vitaal-Welzijn opgericht.

We zijn heel klein begonnen met vanuit huis werken. Een massage van Niels en een gesprek met Marjolein. Dit was de sleutel tot zoveel mooie gesprekken en ontspannen mensen. Veel emotionele gebeurtenissen die in het leven plaatsvinden kunnen opgeslagen worden in het lichaam. Doordat we klachten zowel lichamelijk als geestelijk aanpakken kunnen oude emoties snel en effectief het lichaam verlaten.

We zijn steeds meer mensen gaan helpen met klachten. Daarop hebben we het besluit genomen om een ruimte te gaan zoeken om daar ons werk voor te zetten. We hebben nu een praktijk in Amsterdam Noord waar we samen heel erg trots op zijn. En waar we tegenwoordig nog meer doen dan alleen onze combinatie van massage en gesprekstherapie aanbieden.

We zijn in de afgelopen twee jaar gegroeid tot een volwaardige aanbieder van diverse soorten massages die zowel klachtgericht als ontspannend kunnen zijn. Ook voor hulp bij de verwerking van mentale klachten, zoals eenzaamheid en angsten, kun je bij Vitaal-Welzijn terecht.

 Vitaal-Welzijn in Amsterdam Noord wil graag met je in contact komen en er voor je zijn door echte aandacht te geven. We zijn kleinschalig. Daardoor zijn de lijntjes kort en kan er vaak op korte termijn gewerkt worden aan klachten.

Wil je meer weten over ons? We hebben een uitgebreide bio geschreven waarin we ons voor stellen.

We hopen je snel te mogen te ontvangen bij Vitaal-Welzijn.