Postnatale massage
Amsterdam Noord

Ik verzorg een postnatale massage in Amsterdam Noord. Wil je weer terugkomen in je lichaam na een zware belasting en hierdoor weer in balans komen? Geniet dan van deze behandeling die gegeven wordt vanuit een holistisch mensbeeld. Ik ben Niels Brouwer, geaccrediteerd massagetherapeut. Ik verzorg een massage waarbij je helemaal tot rust kan komen en uit het hoofd weer in het lijf.

Je lichaam heeft hard gewerkt in de afgelopen 9 maanden en kan daarom wat welverdiende rust gebruiken. Door een zwangerschap komen er verschillende krachten op het lichaam te staan. Banden en spieren worden langzaam uitgerekt. Zo wordt je lichaam op nog veel meer manieren belast, waardoor het belangrijk is om na de massage wat rust te krijgen.

Door deze behandeling komt je lichaam weer tot rust en kunnen op gebouwde spanningen het lijf verlaten waardoor er weer plaats is voor vernieuwde energie.

enkele voordelen van een postnatale massage in Amsterdam

Door deze massage aan te passen aan jouw lichaam en massagestijl werkt deze lekker lang door. Een fijn moment om terug te komen in het hier en nu en meteen onderhoud voor je lichaam.

  • Spanningen in spieren worden verminderd en afvalstoffen kunnen het lichaam verlaten
  • Het vasthouden van vocht in de benen/ kuiten kan door een massage verminderd worden
  • Het fasciaal weefsel (bindweefsel) kan weer herstellen

Daarbij komt nog het werk wat je lichaam doet na de eerste paar weken. Pijnlijke schouders en een gevoelige onderrug zijn veel voorkomende klachten die ik voorbij hoor komen bij moeders van pasgeboren baby’s.

Waarmee kan ik je helpen?

Ik verzorg een massage waarbij ik de klachten behandel die ik veel voorkomen. Spanning tussen de schouders is vaak na één behandeling al minder of weg. Pijn aan de nek door veel voorover te leunen behoort door deze behandeling snel tot het verleden. Onderrug klachten kunnen ontstaan door hamstrings die gespannen zijn en de peesplaat die aan de zijkant van het bovenbeen zit. Allemaal klachten die goed te behandelen zijn met een postnatale massage in Amsterdam.

Ik ben Niels Brouwer geaccrediteerd massagetherapeut ik heb een massage opleiding van 3 jaar op HBO niveau afgerond. Hiermee wil ik aangeven dat je in veilige handen bent bij mij. Ook ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging om zo de kwaliteit te waarborgen voor mijn cliënten