Psycholoog

Hier staan de behandelingen die psycholoog Marjolein Koeman aanbied. Zij is een ervaren psychologe en heeft geruime ervaring met diverse psychische problemen. 

psycholoog

Ik help je graag met het verlichten van klachten die  door psychische beknelling in de loop van de tijd ontstaan zijn. Stress is een oorzaak van veel psychologische problemen zoals angsten, depressie en negatieve overtuigingen. Ik wil je graag helpen om minder last van deze klachten te hebben door een behandelplan op te stellen wat precies bij jouw klachten past. Door een positieve aanpak en het gebruik van diverse technieken wil ik je graag begeleiden naar een positieve kijk op het leven.

psycholoog marjolein koeman

psychologist

Asking help for problems you struggle with is challenging as it is. Even more so when you don’t speak Dutch and your choices for therapy are limited. I am a trained psychologist, who is sensitive to cultural differences. My therapies are mostly based on positive psychology, which focuses on the strengths of people, rather than on their problems. I always have a free introductory meeting to see if we have a connection. 

keuzen menu psycholoog

Alle trajecten ook online

Door Corona is ons leven er totaal anders gaan uitzien en het vergt aanpassing van ons allemaal om staande te blijven. Veel dingen die we normaal vonden kunnen nu niet meer en dat valt ons zwaar. We missen contacten met anderen en kunnen bepaalde activiteiten niet meer doen door de maatregelen. Mensen die hulp willen maar liever niet de deur uit willen zou ik graag helpen door middel van online therapie. Door een persoonlijke aanpak kan ik je in deze periode goed bijstaan via een beeldbellen. Heb je interesse? Neem contact met me op voor een beeldbel afspraak of vermeld “beeldbellen” in de opmerking als je een intake plant.

vitaal welzijn online afspraak

Acceptance and Commitment Therapie

Door middel van Acceptence Commitment Therapy (ACT) leer je op een concrete manier mindful met je gedachten om te gaan. Hierdoor heb je minder last van je eigen negatieve gedachten en overtuigingen. Als je meer afstand kunt nemen van je gedachten ontstaat ruimte en energie die je kunt gebruiken voor de dingen die er echt toe doen. Je leert meer naar jezelf luisteren en naar wat voor jou belangrijk is. Je kunt weer genieten en je ervaart meer vrijheid.

Acceptance Commitment Therapy

Praktijk.

In mijn sfeervolle ingerichte praktijkruimte bied ik rust en comfort. Door gebruik te maken van effen tinten en veel natuurlijke elementen straalt de praktijk rust en openheid uit om uw verhaal in een vertrouwde omgeving te kunnen delen. Mijn praktijkruimte voldoet aan alle eisen die gesteld worden door de beroepsvereniging CAT.

vitaal-welzijn

Bio Marjolein Koeman

Hier lees je over mijn achtergrond en waarom ik psychologie ben gaan studeren. Ik wil je kennis laten maken wie ik ben en wat ik als psycholoog kan betekenen voor jou. Wil je meer van me weten lees dan verder door hieronder op de knop te drukken. Ik hoop dat mijn verhaal jou kan inspireren om samen een traject in te gaan, waarin ik je psychisch bij kan staan.

Psycholoog Amsterdam Noord

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding van mijn therapie door de zorgverzekeraar? Of zou je graag een vrijblijvend gesprek willen aangaan om te bekijken of ik je kan helpen? Door op de knop meer informatie te drukken staat een uitgebreid overzicht van welke zorgverzekeraars mijn therapie vergoed. Hier kunt u meteen een afspraak inplannen.

vitaal welzijn massage