Psycholoog

Hallo, ik ben Marjolein Koeman (psycholoog), en ik ben trots op ons bedrijf Vitaal-Welzijn. Ons doel is om cliënten die vastlopen in hun gedachten te ondersteunen en begeleiden. Met mijn openhartige benadering en diepgaande interesse in geestelijke gezondheidskwesties, streef ik ernaar om een verschil te maken in het leven van anderen.

naar een psycholoog =
geestelijk verlichting

Nadat ik mijn masterdiploma behaald had, ben ik mij gaan verdiepen in diverse vormen van therapie om mijn cliënten optimaal te kunnen ondersteunen. Door een zorgvuldige combinatie van deze benaderingen streven we ernaar om snel resultaten te boeken, waar iedereen baat bij heeft. Vaak zijn gedachten vastgeroest, maar door samen te onderzoeken waar de kern van het probleem ligt, ontstaat er ruimte voor nieuwe denkwijzen en gewoonten. Zo worden oude overtuigingen overbodig en kan er groei en verandering plaatsvinden.

psycholoog

“Als psycholoog geloof ik sterk in de kracht van verandering door bewustwording en zelfontdekking. Samen kunnen we obstakels overwinnen en nieuwe perspectieven ontwikkelen, omdat het pad naar welzijn begint met een stap naar binnen”

Mijn therapieën zijn onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek en worden toegepast binnen de psychologie en gedragstherapie. Hoewel dit misschien zakelijk klinkt, is het van cruciaal belang, gezien het feit dat er helaas veel zelfbenoemde therapeuten zijn die niet de vereiste expertise bezitten. Als lid van verschillende verenigingen die de kwaliteit waarborgen, zet ik mij in om ervoor te zorgen dat mijn cliënten worden geholpen door een therapeut die volledig op de hoogte is van de nieuwste inzichten op het gebied van geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Op deze manier kunnen zij rekenen op professionele en effectieve begeleiding.