Over ACT:

Acceptance Commitment Therapy (ACT) is een derde generatie Cognitieve Gedragstherapie die zich richt op psychologische flexibiliteit. Deze vrij nieuwe therapievorm is breed inzetbaar en heeft grote impact zonder dat je daarvoor diep in je verleden hoeft te graven. Dit maakt dat ACT een luchtige manier is om klachten te verlichten.

Waar is ACT voor:

ACT is bewezen effectief voor: het omgaan met negatieve gedachten, angsten en belemmerende overtuigingen en kan worden ingezet bij depressie, angst, stress/burnout, chronische pijn en roken. Ook bij mensen die geen specifieke klachten hebben kan ACT het welbevinden bevorderen.

Praktische Informatie:

Ik ben lid van de ACBS BeNe. Hiermee garandeer ik dat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen van de therapie.

Een sessie duurt een uur. Ik kan sessies geven op locatie (dus bij je thuis) of we kunnen ergens afspreken, bijvoorbeeld tijdens een wandeling. Ik ben flexibel en ik hoor graag wat jou het beste uitkomt.

Over mij:

Ik ben op dit moment bezig met mijn afstudeeronderzoek voor mijn psychologiemaster. Daarnaast ben ik getraind in ACT en Motiverende Gespreksvoering. In de crisislijn van 113 zelfmoordpreventie en als telefonisch counselor heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan in het ondersteunen van mensen in psychische nood. Daarnaast ben ik momenteel ervaring in diagnostiek aan het opdoen in mijn afstudeerstage. Ik ben een open, niet oordelend en respectvol persoon die van nature graag mensen helpt. Door mijn analytische vaardigheden ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Vanwege de veelzijdigheid en de vele toepassingsmogelijkheden richt ik me op dit moment voornamelijk op het helpen van mensen door middel van ACT.

stoelmassage
Terug naar boven
Open chat
Hoe kunnen we u helpen?