google

⭐⭐⭐⭐⭐

5/5 uit 151 Google Reviews

trustpilot

⭐⭐⭐⭐

4,2/5 uit 6 Trustpilot Reviews

salonized

⭐⭐⭐⭐⭐

5/5 uit 103 Salonized Reviews

facebook

⭐⭐⭐⭐⭐

5/5 uit 7 Facebook Reviews

Google REVIEWS

Uitstekend
Gebaseerd op 151 recensies
Francesca Gobbi
Francesca Gobbi
2023-07-17
I came here because my boyfriend gave me a one and half hour massage as a present. I had the honor to meet Petra and she was beyond exceptional. She made me feel extremely comfortable, she is very skilled and professional, and the massage was so good that I almost fell asleep in the metro :). I absolutely recommend her! ( especially after a long week full of work). Other side note, the centre is super clean and cozy, and easy reachable by the Zuid-Noord metro line. Thank you Petra, I will be back for sure!
Rishi Kalloe
Rishi Kalloe
2023-06-20
Als ik 10 sterren kon geven, dan had ik dat gedaan! Fan-tas-tische massage van Petra gehad. Petra snapt het lichaam, maar behalve dat, ze voelt ook heel goed de reaktie die het lichaam teruggeeft. Na 1 massage voelt het helemaal flexibel en soepel in mn schouders en rug. En dat is heel fijn voor iemand die veel achter de laptop aan het bureau zit!
Sydney Cruick
Sydney Cruick
2023-06-17
Heerlijk genoten van 2 uur ontspanningsmassage. Locatie, sfeer en Petra zijn geweldig. Ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.
Tina van der Steen
Tina van der Steen
2023-06-03
Veel baat gehad bij behandeling. Na drie afspraken ben ik vrijwel klachtenvrij.
jantine rosina van oosten
jantine rosina van oosten
2023-06-02
De weldadige massage van Petra nam heel veel stress weg uit mijn lijf. De deep tissue massage gaf mij zo veel baat dat ik eindelijk een keer goed heb geslapen. Ik voel me vrij en losjes!
Mirella De Graaf
Mirella De Graaf
2023-05-24
Ik zeg doen! Petra zorgt ervoor dat mijn probleem punten worden aangepakt en dat ik op het einde zen de deur uitga. Fijn mens en weet wat ze doet. Dank je wel tot snel.
Anna van leeuwen
Anna van leeuwen
2023-05-16
Hele fijne massage gehad van Petra. Aan het begin kon ik aangeven waar ik last had en aan de hand daarvan stelde ze voor om naast te masseren ook m’n rug te cuppen. Iets waar ik nog geen ervaring mee had en het was heel nice! Ik zat helemaal rozig op de fiets naar huis. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Petra! 🌞
Ilyass Samih
Ilyass Samih
2023-05-13
I had a sport massage it was perfect thank you so much ✌🏼
La Flamande
La Flamande
2023-05-12
Goddelijke massage, met bekwaamheid en kunde uitgevoerd. Chronisch pijnlijke nek voelt een stuk beter. Hoofdmassage is een weldaad die ik iedereen kan aanraden.

FACEBOOK REVIEWS

Uitstekend
Gebaseerd op 6 recensies
Sylvia Schoute-Oostendorp
Sylvia Schoute-Oostendorp
2021-09-01
aanbevolen
de massages zijn goed het was leuk en gezellig voelde ons welkom er word geluisterd naar de klachten die je heeft en daar gaan ze mee aan de slag wij gaan er zeker vaker komen Niels bedankt tot de volgende keer met weer veel moppen 😂😂😂
Gonnie Blotevogel
Gonnie Blotevogel
2021-04-01
aanbevolen
vandaag geweest voor een vreeling Deep tissue massage.geweldig !!!zeker een aanrader!!!!!mooie praktijk en een mooi mens
Maria Ingrid van der Wijk - Olfers
Maria Ingrid van der Wijk – Olfers
2021-03-31
aanbevolen
wat een indrukwekkende ervaring. vanmorgen geweest bij Marjolein Of Niels Vitaal-Welzijn . voor de eerste keer. allereerst al de warme ontvangst en fijne omgeving. ontspannen. veilig. geborgen. en respectvol. Vervolgens Niels zijn Vreeling Massage mogen ervaren. Deskundig. vooral met aandacht en zorg. de pijnpunten wist hij ook met deze massage goed te vinden. oprecht onder de indruk en stil van. nu nagenieten met een zoveelste flesje water. heel belangrijk. Niels tot snel en ik zal Peter Olfers . manlief. ook zeker adviseren. heel erg bedankt!
Anna Roosje de Blecourt
Anna Roosje de Blecourt
2020-09-21
aanbevolen
Schouders zaten helemaal vast! Door Niels ben ik weer helemaal los en ontspannen!! Thanks!!!
Carla Vermeulen
Carla Vermeulen
2020-07-31
aanbevolen
Wat een heerlijke ervaring deze gewonnen prijs. In een super mooie ruimte een heerlijke ontspanning massage gehad. Wat een genieten is dat zeg. Ontspannen en als een blij ei weer naar huis😃 het was het uurtje rijden dubbel en dwars waard.. dank je wel Niels, je bent een topper 🌺🌺🌺ik kom gauw weer 🤗
Yvonne Kremers
Yvonne Kremers
2020-06-22
aanbevolen
Vandaag bij Niels geweest voor een ontspannende massage is een aanrader.

Salonized REVIEWS