Google Rating

Vitaal Welzijn Massage Amsterdam Noord IconVitaal Welzijn Massage Amsterdam Noord

4,9 90 reviews

 • Avatar Reni Spek ★★★★★ 4 weken geleden
  Niels is heel vriendelijk, rustig, professioneel en hij neemt echt de tijd voor je! Ik kom er al een tijdje en ik ga er altijd … More helemaal rustig en ontspannen weer vandaan. Echt heel fijn en een absolute aanrader!
 • Avatar Getty Fokkens ★★★★★ een week geleden
  Het is een fijne ervaring om bij Niels gemasseerd te worden. Ik kom bij hem voor een tennisarm, hij luistert goed naar wat … More de klacht is en voelt goed aan wat nodig is. Hij is leergierig en plezierig.
 • Avatar gisela bouvrie ★★★★★ een maand geleden
  Goede, stevige massage.
  Ik had last van mijn onderrug en deze kreeg extra aandacht. Na de behandeling voelde mijn rug een
  … More stuk soepeler aan.

View Reviews