Google Rating

Vitaal Welzijn Massage Amsterdam Noord Icon Vitaal Welzijn Massage Amsterdam Noord

4,9 98 reviews

  • Shannon ★★★★★ een maand geleden
    Een warm welkom van Niels. Hij neemt echt de tijd voor je, gericht op wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Dit voelt … More hij goed aan en de spanning volledig uit mijn lijf verdwenen. Na de massage zwevend over de stoep naar huis gewandeld. Wat een goede en mooie ervaring, dus ik kom zeker terug!
  • Berry Compier ★★★★★ een maand geleden
    Zeer aardige man, je voelt je meteen op je gemak, ben meerdere malen bij Niels geweest en iedere massage was top!!! Ik heb … More me vaste plekje gevonden. Echt een aanrader.
  • Isabel Jurgens ★★★★★ 4 maanden geleden
    Een aantal weken geleden van Niels een HSP massage gehad. Vooraf aan de afspraak een heel fijn telefoongesprek gehad, dit … More gaf mij meteen een goed gevoel. Eenmaal op de afspraak stelde Niels mij nogmaals erg op mijn gemak: we hadden eerst een goed gesprek over waar ik hooggevoeligheid in ervaar, maar ook wat mijn verwachtingen zelf zijn van deze massage. De massage werd uitgevoerd in een fijne ruimte (ook belangrijk!). De massage zelf was erg relaxed: qua druk goed en erg ontspannen. De hele dag een "opgelucht gevoel" in mijn lichaam gehad. Ik raad Niels dus zeker aan voor een HSP massage!

View Reviews