Studentenkorting massage Amsterdam Noord

Studentenkorting massage Amsterdam Noord

Ben je student en wil je even helemaal tot rust komen? Geniet dan van een massage met studentenkorting in Amsterdam Noord. Je bent altijd maar bezig met het halen van goede cijfers en je hebt eigelijk nooit even tijd voor jezelf. Wat zou een rustmoment dan super welkom zijn. Even geen boeken of naar de uni. Echt even tijd voor jou om tot rust te komen door een super chille massage tegen een gereduceerd tarief voor studenten die in Amsterdam wonen of ergens anders vandaan komen.

 Deze ” Studentenkorting massage Amsterdam Noord” geldt voor alle massages die ik aanbied op de website. Ik bied van uit mijn praktijk in Amsterdam noord de volgde massage aan:

  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Nek-schoudermassage
  • Klacht gerichte massage

Er is altijd wel een massage vorm die bij past en zal voldoen aan je wens.

Wil je van alle soorten massage behandelingen het beste, dan maak ik een massage die helemaal aan jouw wensen voldoet. Als je veel spanning ervaart in de nek en schouders dan pas ik hem zo aan dat daar het accent op ligt en dat je weer helemaal ontspannen de praktijk verlaat.

Wat moet je doen om gebruik te kunnen maken van de studentenkorting? Je hoeft allen maar een geldige studentenkaart mee te nemen van jezelf. Bij het afrekenen krijg 10% op een massage behandeling. Deze aanbieding is geldig in Amsterdam Noord.

Een complete professionele massage. Ik bied deze behandelingen aan vanuit mijn praktijk in Amsterdam noord, die naast de eindhalte ligt van de Noord-zuidlijn. We zijn goed te bereiken met de fiets en het ov.

Waarom een studentenkorting op massages?

Het is heel erg belangrijk om je lichaam in topconditie te houden, niet alleen maar fysiek maar ook mentaal. Door een massage raak je minder gestresst en krijg je meer focus op wat je aan het doen bent. Waardoor er betere cijfers gehaald kunnen worden. Als ik daar als massage specialist een steentje aan mag bijdragen dan doe ik dat heel graag.

Gebruik bij het boeken de korting code: studenten 2022