Thuiswerk massage

Door de huidige situatie die ontstaan is door Corona zijn er veel mensen aan het thuiswerken. Vaak is er geen mogelijkheid om naar kantoor te gaan om daar te werken. Thuiswerken is hier vaak de enige optie die er is en die leidt helaas vaak tot fysieke en mentale klachten. Door een nieuwe werkhouding die vaak niet optimaal is kunnen klachten ontstaan. Stijve en pijnlijke spieren in de nek, schouders en rug zijn hier vaak het gevolg van, een thuiswerk massage kan de oplossing bieden.

Waarom een thuiswerk massage

Om klachten te verhelpen die zijn ontstaan door het thuiswerken. Door de nieuwe houding die aangenomen wordt door het thuiswerken, kunnen spieren verkrampen en last gaan geven in onze dagelijkse bezigheden. Veel cliënten die bij mij geweest zijn ervaren doorgaans dezelfde klachten. Dat is vaak last hebben van de schouders, het hoofd niet goed kunnen draaien en klachten aan de rug hebben. Door een gerichte massage die aansluit bij het verhelpen van deze klachten heb ik in middels veel mensen hun bewegingsvrijheid weer terug kunnen geven door middel van deze gerichte massage.

Wat is een thuiswerk massage

Het is een massage die passend is voor mensen die veel thuiswerken zijn en die hierdoor klachten hebben gekregen. Voordat we de thuiswerk massage starten bespreken we samen hoelang de klachten aanwezig zijn en waar ze precies zitten. Het is een massage die niet gezien kan worden als ontspannend. Soms zijn er plekken rond de schouder die gevoelig aanvoelen. Na de behandeling zul je weer heel veel ruimte ervaren, waardoor je weer normaal kunt bewegen en pijnvrij bent.