Zwangerschapsmassage Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar een fijne, ontspannende zwangerschapsmassage dan ben je in Amsterdam Noord in veilige handen. Wij bieden een fijne massage aan die voor moeder en kind rust brengt, vanaf 12 weken zwangerschap. Deze zwangerschapsmassage en wordt gegeven door een gediplomeerd masseuse. Hierdoor weet je zeker dat je in veilige en vertrouwde handen bent als je een massage krijgt. We nemen uitgebreid de tijd voor jou om even een moment van rust in te bouwen, zodat je even niet hoeft te dragen maar zelf gedragen wordt. Onze zwangerschapsmassage wordt gegeven van uit een holistisch mensen beeld.

Zwangerschap massage

Een in zwangerschapsmassage Amsterdam Noord is voor jou als aankomende moeder een cadeau. We zorgen dat het je tijdens je bezoek aan niets tekort komt. We hebben een fijne zwangerschapsmassage tafel waardoor je, als je wilt, weer eens lekker op je buik kan liggen. Ook hebben we een voedingskussen en wat super zachte kussens om je helemaal veilig te masseren in de zijligging. Daardoor kan je fijn je gedachten laten gaan en genieten van de liefdevolle behandeling voor jou en je kindje.

Onze zwangerschaps masseuses zijn allemaal gediplomeerd en hebben een totaalkijk op het lichaam. Hier bedoelen we dat we holistisch kijken naar jou en je kindje. Zo wordt iedere massage die we aanbieden in Amsterdam Noord een feest voor moeder en kind. Wij zeggen altijd: een ontspannen moeder betekent een ontspannen baby.

 

Amsterdam noord massage

Zwangerschap kan klachten geven pijn aan je rug die uit kunnen stralen naar je benen. Dat is erg vervelend. Door regelmatig een massage te nemen verminderen deze klachten. Door samen met onze masseur te kijken waar je behoeften liggen kunnen we een zwangerschapsmassage aanbieden die helemaal bij jouw lichaam en wensen past. Tijdens de massage is er altijd ruimte voor jouw wensen. We ontzorgen je helemaal tijdens de massage.

Ook werken we samen met psycholoog, Marjolein Koeman (MSc), zij heeft haar praktijk ook bij Vitaal Welzijn. Zo bieden we een compleet pakket onder een dak. Een liefdevolle zwangerschapsmassage en een gesprek met psycholoog Marjolein. Er verandert van alles tijdens de zwangerschap, niet alleen maar fysiek maar ook mentaal kan je vaak wel een steuntje gebruiken. Omdat deze twee diensten goed op elkaar aansluiten bieden we deze als pakket aan.

Onze praktijk is in Amsterdam Noord en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Onze praktijk is letterlijk aan de eindhalte van de noord-zuidlijn gebouwd. Zo kan je zonder al te veel moeite bij ons te recht.

We hopen je snel te mogen ontvangen bij Vitaal-Welzijn in Amsterdam Noord

Home